Ödül töreni yarın

4 Mevsim Kocaeli Fotoğraf Yarışması´nda dereceye girenler ödüllerini alıyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl ilk kez düzenlenen “4 Mevsim Kocaeli” adlı fotoğraf yarışmasının ödül töreni yarın gerçekleştiriliyor.

SANAT GALERİSİ`NDE
Törenin hemen ardından dereceye giren ve sergilenmeye layık görülen eserlerin sergisi açılacak. Büyükşehir Belediyesi Sanat Galerisi`nde yapılacak tören ve sergi açılışı saat 18.00`de başlayacak. Ödül töreninde birinciye 5, ikinciye 4, üçüncüye 3, Büyükşehir Özel Ödülü`ne 2, Jüri Özel Ödülü`ne 1 milyar, mansiyonlara da 500`er milyon lira para ödülü takdim edilecek.

793 ESER KATILMIŞTI
Bir anlamda Kocaeli`nin arşivi niteliğini taşıyan fotoğraf sergisi, 30 Aralık Cuma gününe kadar pazar ve pazartesi günleri hariç gezilebilecek.  Sergide, jüri tarafından sergilenmeye değer bulunan 64 adet eser de yer alacak.
Büyükşehir Belediyesi`nin, kentin güzelliği ve sahip olduğu değerleri ortaya çıkarmak için açtığı yarışmaya, ilk olmasına karşın 793 eser katılmıştı.