Gebze hizmet gördü

Başkan Karaosmanoğlu, Kocaeli Milletvekili Nihat Ergün ile Gebze`de yapılan çalışmaları inceledi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Gebze ilçesine yapılan yatırımlar birbir kendini göstermeye başladı. Yıllardır geri plana atılan, adeta hizmet fakiri olan Gebze, Büyükşehir´in hizmetleri ile hak ettiği güzelliklere kavuştu. İlçe, alt ve üst yapıdan, yola, çevre düzenlemelerinden, sosyal belediyeciliğe kadar her alanda hizmet gördü. Gebze´ye yapılan Büyükşehir çalışmalarını yakından gören Kocaeli Milletvekili Nihat Ergün ise gelinen noktayı çalışma ve gayretin ürünü olarak niteledi.

ERGÜN´DEN TEBRİK
İlçede yapılan çalışmalar, haftanın bir gününü buraya ayıran Başkan İbrahim Karaosmanoğlu tarafından da yakından takip ediliyor. Başkan Karaosmanoğlu, önceki gün AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Kocaeli Milletvekili Nihat Ergün ile birlikte Gebze´deki Büyükşehir yatırımları ve çalışmalarını denetledi. İncelemelere Gebze Belediye Başkanı İbrahim Pehlivan da eşlik etti. Büyükşehir´in Gebze´ye yaptığı yatırımları gören Ergün, “Büyükşehir Belediyemiz, yıllarca ihmal edilmiş Gebze´ye adeta sihirli değnekle dokunmuş. İlçenin her noktasında Büyükşehir imzası var. Bugün gelinen nokta çalışma ve gayretin ürünüdür. Başkan Karaosmanoğlu ve ekibini tebrik ediyorum” şeklinde konuştu.

SEVGİ MAĞAZASINDA SOR RÜTUŞLAR
Başkan Karaosmanoğlu ve Nihat Ergün Gebze´de ilk olarak Sevgi Mağazası´nın ilçede açacağı şubeyi ziyaret etti. Kısa bir süre sonra açılışı gerçekleştirilecek olan mağazanın iç dekorasyonu tamamlandı. Gebzeli ihtiyaç sahiplerinin giyim ihtiyacını karşılayacak olan mağazada ayrıca gıda yardımında da bulunulacak. Sevgi Mağazası´nın ilçedeki ihtiyaç sahibi ailelerin hizmetinde olacağını söyleyen Başkan Karaosamanoğlu, “Buraya gelen vatandaşımız gönlünce ve zevkine göre alışveriş yapacak. Onuru kırılmadan ihtiyaçlarını karşılayacak. Kimseden para alınmayacak. Çünkü bu mağazada para yerine sadece sevgi geçecek” dedi.

FELSEFESİ ETKİLEYİCİ
Genel Başkan Yardımcısı Nihat Ergün de mağazanın felsefesinin son derece etkileyici olduğunu söyledi. Ergün, “Sevgi Mağazası sosyal belediyeciliğin en güzel örneklerinden biri olmuş. İzmit´in ardından Gebze´de açılması son derece yerinde bir karar” dedi.

KÜLTÜR MERKEZİ BİTİYOR
Başkan Karaosmanoğlu ve Ergün daha sonra yapımı yılan hikayesine dönen ve Büyükşehir Belediyesi´nin sahip çıktığı Gebze Kültür Merkezi inşaatını ziyaret etti. Kültür Merkezi´nin inşaatının yıllar önce başladığını ancak yarım bırakıldığını ifade eden Başkan Karaosmanoğlu, “Bu hizmetin tamamlamak bize nasip oldu. Gebze´nin önemli eksiklerinden biri bu sayede ortadan kalkacak. Buradaki çalışmalar çok seri bir şekilde devam ediyor. En yakın zamanda merkezi tamamlayarak sahipleri olan Gebzelilere teslim edeceğiz” dedi.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!