Büyükşehirli Birce devlerle yarışacak

Büyükşehir Kağıtspor`un gelecek vaat eden sporcusu Birce Atabey, Estonya`da ülkemizi temsil edecek

Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor Buz Pateni Takımı´nın başarılı sporcularından Birce Atabey, Estonya´da yapılacak Talin Cup Junior Grand Prix´inde ülkemizi temsil edecek. Dünyanın önde gelen sporcularının katılacağı yarışma 18-23 Eylül tarihleri arasında yapılacak.  

TUĞBA´YA ALTERNATİF
Büyükşehirli sporcular ülkemizi Avrupa arenasında temsil etmeye devam ediyor. Buz Pateni Takımı´nın başarılı sporcularından Birce Atabey, Estonya´da yapılacak Talin Cup Junior Grand Prix´inde ülkemizi temsil edecek tek sporcu olarak görevlendirildi. Özellikle geçen yılki performansıyla milli takımın değişmez sporcuları arasına giren Birce Atabey, Estonya hazırlıklarını antrenörü Rana Belkıs Göçmen nezaretinde Kocaeli Olimpik Buz Sporları Tesisleri´nde yapıyor. Önümüzdeki yıllarda Tuğba Karademir´e alternatif olarak gösterilen Birce´nin Estonya´dan başarılı sonuçlarla dönmesi bekleniyor. 

PROGRAMDA ZOR HAREKETLER VAR
Estonya´daki yarışmada dünyanın önde gelen sporcularının yarışacağına dikkat çeken antrenör Rana Belkıs Göçmen, “Birce´nin kategorisinde yaklaşık 30 kişinin katılması bekleniyor. Birce böylesi bir yarışa ilk kez katılacak. Bu yarış onun için iyi bir tecrübe olacak. Bu yarışta Birce´nin ilk 15 sporcu arasına girmesi bile bizim için başarıdır. Birce´nin programına ilk defa riskli hareketler yerleştirdik. Bizim için önemli olan burada 3´lü salchov ve 3´lü toe loop yapması” diyerek Birce´nin gelecekte başarılı bir sporcu olacağına inandığını söyledi.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!