Büyükşehir Şirinköy´e de Spor Tesisi yapacak

Gölcük Şirinköy`de oturanlar artık daha güvenli spor yapacak.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, kentin yıllarca ihmal edilen spor tesisi ihtiyacına cevap vermeye devam ediyor. Büyükşehir dün de Gölcük İlçesi´ne bağlı Şirinköy Kalıcı Konutlar Bölgesi´ne spor tesisi yapmak için kolları sıvadı. Söz konusu hizmet için dün Büyükşehir Belediyesi´nde bir ihale gerçekleştirdi.

ÜÇ FİRMA KATILDI
Belediye İhale Salonu´nda gerçekleşen ve “Gölcük Şirinköy Açık Spor Tesisi Yapım İşi” adı altında çıkılan ihaleye 3 firma katıldı. İhaleye Cevdet Bağdat 195 bin YTL, 2T İnşaat 249 bin YTL ve Kaya inşaat da 256 bin YTL teklif sundu. İhale şartnamesinde işin süresi 90 takvim günü olarak belirlendi.

NELER YAPILACAK?
Spor tesislerinde bir adet sentetik futbol sahası ve birer adet basketbol ve voleybol sahaları yapılacak. Üstü açık olarak yapılacak sahalarda 4 ve 6 metre yüksekliğinde güvenlik çitleri olacak. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan tesisler hizmet vermeye başlayınca, bölgede yaşayan çocuklar ve gençler daha güvenli bir şekilde spor yapma imkanına kavuşacak.