Mali Hizmetler Dairesi Başkanlığı

Ali İhsan ÖZGÜR
0262 318 17 00 aliihsanozgur@kocaeli.bel.tr Kocaeli Büyükşehir Belediyesi  İzmit / Kocaeli

1983 yılında İzmit’te doğdu.ilk, orta ve lise öğrenimini Kocaeli'de tamamladıktan sonra, Trakya Üniversitesi Kamu Yönetimi Bölümü’nden 2005 yılında mezun oldu. 2012 yılında Sakarya Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Kamu Yönetimi yüksek lisans programını tamamladı.

2009 yılında T.C. Maliye Bakanlığı Gelir İdaresi Başkanlığı’na bağlı İstanbul Vergi Dairesi Başkanlığı’nda memuriyet hayatına başladı. İstanbul ve Kocaeli Vergi Dairesi Başkanlıklarına bağlı birimlerde Gelir Uzman Yardımcısı olarak görev yaptı.

2011 yılında Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Teftiş Kurulu Başkanlığı tarafından yapılan yazılı ve sözlü sınavlarda başarı göstererek Müfettiş Yardımcısı olarak göreve başladı. 2014 yılında yapılan yeterlilik sınavında başarılı olarak Müfettişliğe atandı.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Müfettişi olarak görev yapmakta iken, 14.12.2020 tarihinde Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Mali Hizmetler Dairesi Başkanı olarak atanan Ali İhsan ÖZGÜR, evli ve 2 çocuk babasıdır.

Birime Ait Hizmetler