Ramazan çadırında muhteşem final

Ramazan`ın son gecesinde vatandaşlar Türk Halk Müziği ile coştu

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi´nin bu yıl fuar alanındaki küçük sahnede düzenliği Ramazan etkinlikleri önceki akşam gerçekleşen Türk Halk Müziği konseri ile sona erdi. Bir ay boyunca bir birinden güzel eğlencelerin mekânı olan çadır, Ramazan´ı uğurlarken bayramı da türkülerle karşıladı.

MUHTEŞEM FİNAL
Ramazan´a ayrı bir renk katan Ramazan eğlenceleri önceki akşam muhteşem final programı ile sona erdi.Yoğun katılımın gerçekleştiği gecede, saz sanatçısı Murat Kaya, Yavuz Aşık ve Nuray Polat Türk Halk Müziği´nin unutulmaz eserlerini seslendirdi. Çadırdaki son etkinlikliği vatandaşlarla birlikte Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ersin Yazıcı da izledi.

BAYRAMI KARŞILADILAR
Sanatçılar Türk Halk Müziğinin en güzel türkülerini vatandaşlar için seslendirirken çadırda adeta erken bayram sevinci yaşandı. Kocaeliller çalan oyun havalarına halaylarla eşlik etti. Son geceye Ali Fuat Başgil Sosyal Bilimler Lisesi öğrenci ve öğretmenlerinin yanı sıra KO-MEK görevlileri de katıldı.

KO-MEK SERGİSİ DE SONA ERDİ
Öte yandan çadırın içinde, Ramazan´ın ilk gününden beri sergilenmekte olan KO-MEK sergisi de son kez görücüye çıktı. KO-MEK kursiyerleri bir ay boyunca çadıra gelen vatandaşların sergiye büyük ilgi gösterdiğini kaydetti. Kursiyerler el emeği göz nuru eserlerinin böylesine güzel ve anlamlı bir yerde sergilemesinden duydukları memnuniyeti dile getirdi.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!