“KO-MEK´le gurur duyuyorum”

İpekyolu ve Köseköy kurs merkezlerinin yerel sergileri açıldı

KO-MEK kurs merkezlerindeki dönem sonu yerel sergi açılışları sürüyor. Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu tarafından gerçekleştirilen sergi açılışlarına önceki gün de Köseköy ve İpekyolu kurs merkezleri katıldı. KO-MEK´in hayata geçen en önemli projelerden biri olduğunu söyleyen Başkan Karaosmanoğlu, “Yerel sergi açılışlarında görüyorum ki eğitimle başarılmayacak hiçbir şey yok. Bir eğitimci olarak KO-MEK ve ona anlam katan kursiyerlerimizle gurur duyuyorum” dedi. 

İLK DURAK KÖSEKÖY
Başkan Karaosmanoğlu önceki gün ilk olarak Köseköy kurs merkezinin yerel sergi açılışını gerçekleştirdi. Açılışa Köseköy Belediye Başkanı Habib Sarman, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Dr. Mustafa Çöpoğlu, Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı M. Sait Karaçorlu, AK Parti Kocaeli Milletvekili adayı Gülser Ustaoğlu, Eğitim Müdürü Hikmet Yıldırım, kursiyer yakınları ve kalabalık halk topluluğu katıldı.

GURUR DUYUYORUM
Açılışta konuşan Başkan Karaosmanoğlu, KO-MEK´i Büyükşehir Belediyesi´nin en önemli çalışmalarından biri olarak gördüğünü söyledi. Üç yıl gibi kısa bir sürede binlerce insanın bu kurslardan yararlandığını kaydeden Başkan Karaosmanoğlu, “Hemen hemen hergün bir kurs merkezimizin yerel sergi açılışına gidiyorum. Bu açılışlarda görüyorum ki eğitimle başarılmayacak hiçbir şey yok. Bir eğitimci olarak KO-MEK ve ona anlam katan kursiyerlerimizle gurur duyuyorum” dedi. Karaosmanoğlu, KO-MEK rüzgarının bundan sonra da tüm hızıyla eseceğine dikkat çekerek, “Ücretsiz eğitim alma hakkını vatandaşa veren KO-MEK, bundan sonra da fırsat olmaya devam edecek” dedi.

SÜPRİZ DOĞUM GÜNÜ
Bu arada Köseköy kurs merkezinin yerel sergi açılışına katılan Gülser Ustaoğlu´na burada sürpriz bir doğum günü partisi düzenlendi. KO-MEK´ in hayata geçmesinde ve devamında büyük emeği olan Ustaoğlu kendisine yapılan jestten dolayı tüm kursiyerlere ve KO-MEK çalışanlarına teşekkür etti.

İPEKYOLUNDA KO- MEK SERGİ KERVANI
Köseköy kurs merkezinin ardından yine aynı günün öğle saatlerinde KO-MEK İpekyolu kurs merkezi yerel sergi açılışı yapıldı. Sergi açılış programında bir konuşma yapan Başkan İbrahim Karasomanoğlu, tercih edilen ve aranan donanımlı bireylerin KO-MEK kurslarında yetiştiğini söyledi. KO-MEK´ in her geçen gün büyüyen bir eğitim kurumu olduğunu kaydeden Karaosmanoğlu, “Bu güne kadar yaklaşık 50 bin vatandaşımız KO-MEK kurslarında meslek ve sanat eğitimi alarak kendini geliştirme fırsatı buldu. Aldığı eğitimle kendi öz güvenini yeniden kazanan kursiyerlerin yarınları daha aydınlık daha güzel olacak” dedi.


Daha sonra katılımcılarla beraber sergi açılışını ger çekleştiren Karaosmanoğlu, sergide yer alan ürünleri tek tek inceledi. Bir birinden güzel ürünlerin sergilendiği yerel sergide  en çok yatak odası örtüleri beğeni topladı.

AÇILIŞLAR SÜRÜYOR
Öte yandan KO-MEK kurs merkezlerinin açılışları Haziran ayında da sürecek. KO -MEK´ te, 01 Haziran Yarımca, 05 Haziran Derince ve Yenikent, 06 Haziran Kandıra, 07 Haziran Yenimahalle ve Darıca, 08 Haziran  Kuruçeşme ve Uzuntarla, 14 Haziranda Gebze merkezlerinin yerel sergi açılışları yapılacak.  23 Haziran Cumartesi günü ise muhteşem bir şovla Büyükşehir Belediyesi Uluslar Arası Fuar Alanında da tüm kurs merkezlerinin katılacağı genel sergi açılışı gerçekleştirilecek.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!