Karaosmanoğlu esnafın konuğu oldu

Kapanönü esnafının kahvaltısına katılan Karaosmanoğlu, dertlerini dinledi

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, önceki sabah İzmit Kapanönü esnafının kahvaltılı toplantısına katıldı. Kahvaltısını esnafla birlikte yapan Karaosmanoğlu, kentin tarihi değerlerinin korunması ve güzelleşmesi için ellerinden geleni yaptıklarını söyledi.

DERTLERİNİ DİNLEDİ
Kapanönü esnafının düzenlediği kahvaltıya, Karaosmanoğlu ile birlikte Emniyet Müdürü Hüseyin Namal ve İl Müftüsü Hikmet Kutlu´da katıldı. Keyifli bir sohbet ortamında geçen kahvaltı sırasında Karaosmanoğlu, esnafın dertlerini dinledi. Esnaflar çarşı girişinin yeniden düzenlenmesi talebinde bulundu.

HALKIMIZ EN GÜZELİNE LAYİK
Kocaeli genelinde büyük bir hizmet seferberliği başlattıklarını anlatan Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “Gece gündüz çalışarak, Kocaeli´ni daha güzel, yaşanabilir bir kent haline gelmesi için çaba gösteriyoruz. Kapanönü tarihi mekânlarımızdan biri. Buradaki esnaflarımızda İzmit´in en eski esnafları arasında yer alıyor. Birlikte her türlü sorunu çözeceğiz, daha güzel bir kent meydana getireceğiz. Ama herkes bu çabamızda kendini sorumlu hissedecek ve üzerine düşeni yapacak” dedi. Karaosmanoğlu kahvaltı sonrası Kuyumcular Çarşısı´nı da gezerek esnaflarla sohbet etti.

 

 


 

Bizi;
sosyal medyada takip edin!