Cebeci´de Plaj Voleybolu keyfi

İkincisi düzenlenen plaj voleybolu turnuvası sona erdi.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Büyükşehir Kağıtspor´un desteği ile Kandıra´nın Cebeci sahilinde düzenlenen Plaj Voleybolu Turnuvası önceki gün sona erdi.  Bu yıl ikincisi düzenlenen turnuvaya 3 grupta 48 takım katıldı. Turnuvada  erkeklerde “Jelibonspor”, bayanlarda “Geçen Senenin Birincisi” grubu ve karmalarda da Senem –Özden ikilisi şampiyon oldu.
Turnuvanın bitiş düdüğü ile sıcaktan bunalan sporcuların denize atlaması ise ilginç görüntüler oluşturdu.

3 GRUPTA 48 TAKIM
Kandıranın turizme açılan kapısı olan Cebeci sahilinde yapılan turnuvaya 48 takım katıldı. İlk gün yapılan elemelerden sonra ikinci gün final maçları oynandı. Tek set üzerinden 21 sayıya ulaşan ekibin galip sayıldığı  Eleme  usülü ile  yapılan turnuvada, erkeklerde “Jelibonspor” birinci olurken “Manuelspor” ikinci, “Dümenspor” üçünücü oldu. Bayanlar kategorisinde ise “Geçen Senenin Birincisi” adlı ekip yine şampiyon olurken, “Belediye Yıldız Kızlar” ikinci,  “Kıvırcık Salatası” üçüncü oldu. Karmalar kategorisinde ise Senem – Özden ikilisi şampiyon olurken “İddaalılar” takımı ikinci, “Kokojanbo” takımı ise üçüncü oldu. Cebeci´de tatil yapan yazlıkçılar ve günübirlik gelen vatandaşların ilgi ile izlediği müsabakalarda kazanan ekiplere kupa madalya ve Pirelli´nin armağanı çeşitli hediyeler verildi.