Raylı Sistem Dairesi Başkanlığı

Fatih GÜREL
0262 318 82 00 fatihgurel@kocaeli.bel.tr Kocaeli Büyükşehir Belediyesi  İzmit / Kocaeli

1984 yılında Gölcük'te doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini Gölcük’te tamamladı. 2016 yılında Balıkesir Üniversitesi Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi İnşaat Mühendisliği bölümünü bitirdi. 2011 Yılında Bahçeşehir Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü’nde Kentsel Sistemler ve Ulaştırma Yönetimi programında Hafif Raylı Ulaşım Sisteminin Kocaeli İli İçin İncelenmesi konulu tez çalışması ile Yüksek Lisansını tamamladı. Özel sektörde saha mühendisliği yaptıktan sonra 2006 yılında Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı’nda İnşaat Mühendisi olarak göreve başlamış olup, sırasıyla Yapı İşleri Kontrol Şube Müdürlüğünde ve Yol Bakım Onarım ve Yapım Şube Müdürlüğünde Yapı Denetim Görevlisi, Ulaşım Dairesi Başkanlığın Raylı Sistemler Şube Müdürlüğünde Yapım Şefi olarak görev yapmıştır. 20.09.2016 tarihinde Raylı Sistemler Şube Müdürü olarak görev yapmış ve 22.09.2023 de Raylı Sistem Dairesi Başkanı olarak görevlendirilmiştir. Evli ve 1 çocuk babasıdır.