Buz Sarayı bayramda tıklım tıklımdı

Olimpik Buz Sporları Tesisleri´nde her bayram uyguladığı ücretsiz buz pateni geleneğini bozmayan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Ramazan Bayramı´nda da yoğun ilgi gördü.

PATENLER DE ÜCRETSİZ
Üç gün boyunca 08.00 ile 21.00 saatleri arasında hizmet veren Buz Sporları Tesisleri, Kocaelililer`in akınına uğradı. Çoğunluğu gençler olmak üzere yüzlerce insanın faydalandığı tesislerde, patenler de ücretsiz olarak tahsis edildi.

HERKES KEYİF ALDI
Buz pisti üzerine bazı ziyaretçilerin ilk kez çıkıp heyecanlı anlar yaşadığı gözlenirken, bazılarının da hayli tecrübeli olduğu dikkatlerden kaçmadı. Özellikle öğle saatleri sonrasında büyük yoğunluğun yaşandığı Olimpik Buz Sporları Tesisleri`nde, buz sporunu ilk kez yapan ziyaretçiler keyifli anlar yaşadı. Kiminin ailece, kiminin de arkadaş topluluğuyla geldiği buz salonunda eğlenceli saatler geçiren ziyaretçiler, tesislere bundan böyle daha sık geleceklerini belirtmeden geçemedi.

KAYITLAR DEVAM EDİYOR
Ramazan Bayramı boyunca gerçekleşen yoğun ilgiden memnuniyetini dile getiren Büyükşehir Belediyesi Buz Sporları Sarayı yetkilileri, buz sporlarının herkese açık olduğunu belirtti. Buz üzerinde yetenekli olan tüm sporcuları bünyelerine katmak isteyen yetkililer, kış okullarına kayıtların halen devam ettiğine dikkat çekti. Kayıt yaptırmak isteyenlerin sağlık raporu ve iki fotoğrafla birlikte, Buz Sporları Tesisleri`ne gelmeleri yeterli olacak. Ayrıca kayıtlarla ilgili ayrıntılı bilgi almak isteyenler, 226 60 96 No`lu telefondan bilgi alabilecek.

HALK SEANSLARI
Öte yandan geçen ay start alan Buz Pateni Halk Seansları da devam ediyor. Sabah 08.45 ile 20.45 saatleri arasında devam eden çalışmaların bir seansı için 2.5 YTL ücret alınırken, pazartesi ve perşembe günleri ise yüzde 40 indirim uygulanarak rakam 1.5 YTL`ye düşürülüyor.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!