Büyükşehir Belediyesi, Gebze`de hizmet binası açıyor

Gebze`nin, İzmit`e olan uzaklığını göz önünde bulunduran Büyükşehir Belediyesi, Gebze halkının sorunlarına yerinde ve zamanında cevap verebilmek amacıyla bir hizmet binası açmaya hazırlanıyor.

MAYIS AYINDA HİZMETE AÇILACAK
Büyükşehir Belediyesi bu çerçevede, Körfez Caddesi Tatlıkuyu Mahallesi No: 4 adresinde yer alan Ayka İş Merkezi`nin 1. ve 2. katlarını kiraladı. Bina içindeki tadilat çalışmalarının tamamlanmasının ardından hizmet binası Mayıs ayı içinde Gebzelilerin hizmetine sunulacak.

Toplam 620 metrekare alanın 1. katında belediyeye ait birimlerin yer alacağını belirten yetkililer, 2. katta ise, başkanlık makamı, özel kalem ve halkla ilişkiler birimlerinin yer alacağını söyledi.

Binanın hizmete girmesinin ardından Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu haftanın belli günlerinde burada çalışacak. Başkan Karaosmanoğlu böylece Gebze halkının sorunlarıyla daha yakından ilgilenme fırsatı bulacak.

PEHLİVAN`LA BİRLİKTE İNCELEDİ
Öte yandan Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu,  pazartesi günü hizmet binasında devam eden tadilat çalışmalarını inceledi. Başkan Karaosmonoğlu`na incelemeleri sırasında Gebze Belediye Başkanı İbrahim Pehlivan ve AK Parti İl Başkanı Fikri Işık da eşlik etti.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!