Başkandan Kirazlıyalı turu

Karaosmanoğlu, Belde Belediye Başkanı Cevdet Şahin`le birlikte çalışmaları denetledi. Kocaeli`nin tüm ilçe ve beldelerini ziyaret ederek çalışma, talep ve sorunları yerinde inceleyen Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, bu kez Körfez ilçenin şirin beldesi Kirazlıyalı`ya gitti. Başkan Karaosmanoğlu, Belde Belediye Başkanı Cevdet Şahin`le birlikte çıktığı belde turunda hem çalışmaları denetledi hem de vatandaşlarla sohbet etti.

Kocaeli´nin tüm ilçe ve beldelerini ziyaret ederek çalışma, talep ve sorunları yerinde inceleyen Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, bu kez Körfez ilçenin şirin beldesi Kirazlıyalı´ya gitti. Başkan Karaosmanoğlu, Belde Belediye Başkanı Cevdet Şahin´le birlikte çıktığı belde turunda hem çalışmaları denetledi hem de vatandaşlarla sohbet etti.

DOĞALGAZ ÇALIŞMALARI
İlk olarak D-100 Karayolunun üst bölümlerinde gerçekleştirilen doğalgaz çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Karaosmanoğlu, ardından belde sakinleriyle bir araya geldi. Tüm beldelerde olduğu gibi Kirazlıyalı´da da alt yapı ve doğalgaza öncelik verdiklerini söyleyen Karaosmanoğlu, bugüne kadar yapılan çalışmaları yeterli bulmadıklarını, Kocaeli´ni hak ettiği kent görünümüne ulaşması için yeni yatırımlara başladıklarını, yeni projeler ürettiklerini dile getirdi. Başta kentsel dönüşüm olmak üzere Büyükşehir olarak gerçekleştirdikleri çalışmaları özetleyen Karaosmanoğlu, daha sonra belde turuna kaldığı yerden devam etti.

KO-MEK İÇİN YER BULUNDU
Kirazlıyalı Belediye Başkanı Cevdet Şahin´in beldede bulunan eski ve kullanılmayan ilköğretim okulu binasının KO-MEK için kullanılması önerisi üzerine Başkan Karaosmanoğlu, söz konusu okulda incelemelerde bulundu. Karaosmanoğlu daha sonra Büyükşehir yetkililerine talimat vererek okulun önümüzdeki dönem başlayacak kurslar için hazır hale getirilmesini istedi. Şahin ayrıca Kirazlıyalı Belediyespor´a ait tesisin tamamlanması konusunda başkandan yardım istedi. Spora verdiği önemi her fırsatta dile getiren Başkan Karaosmanoğlu, talebe olumlu yanıt verdi ve tesisin suni çimle kaplanacağını ifade etti. Karaosmanoğlu ve beraberindekiler, Kirazlıyalı yan yol ve sahilinde de incelemelerde bulundu.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!