Zabıta adayları son virajı döndü

Zabıta Memur alımı için üç gündür süren mülakat sınavı tamamlandı.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi´nin Zabıta Memur alımı için Pazartesi günü başlattığı mülakat sınavı dün (Çarşamba) sona erdi. Sınava 453 kişi katılarak zabıta olmak için ter döktü. Sonuçlar, 3 Eylül Pazartesi günü Büyükşehir Belediyesi´ne ait www.kocaeli.bel.tr internet adresinden açıklanacak. Büyükşehir Belediyesi, Zabıta Memuru olarak 150 kişi alacak. 150 kişi de yedek olarak belirlenecek.

HEYECAN DORUKTA
Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ersin Yazıcı başkanlığında, Zabıta Daire Başkanı Sadettin Özalay ve İnsan Kaynakları Daire Başkanı Kadir Erol´dan oluşan komisyon dün son sınavı gerçekleştirdi. Tek tek sınav odasına alınan adaylara çeşitli konularda sorular yöneltilerek bilgileri ölçüldü. Sınav komisyonu zaman zaman sorular karşısında heyecanlanan adaylara moral vererek, destek olmaya çalıştı.