Yuvacık yollarına 6.5 km soğuk asfalt

Baraj ile köy ve mahaller arasındaki yollar pırıl pırıl oldu.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kandıra ve Merkez köylerinin ardından Yuvacık Beldesi´nin mahalle ve köylerinin bağlantı yollarını asfaltladı.
Fen İşleri Daire Başkanlığı Makine İkmal Şube Müdürlüğü asfalt ekipleri, beldenin Camidüzü köyü ile Çataldere ve Taksim Mahallelerine 6.5 km soğuk asfalt döktü.

BARAJ YOLU ASFALTLANDI
Asfalt ekipleri ilk olarak Camidüzü köy yoluna yaklaşık bir buçuk kilometre soğuk asfalt döktü. Yapılan çalışma ile Camidüzü-Örnek köy bağlantısı pırıl pırıl bir görünüme kavuştu. Ayrıca Çataldere ve Taksim Mahallelerine yapılan soğuk asfalt çalışması ile de Yuvacık Barajı yolu çukur ve engebeden kurtarıldı.

YILLAR SONRA GELEN HİZMET
Yuvacık Belde sakinleri yaklaşık 32 yıldır söz konusu bağlantı yollarına tek bir çivi dahi çakılmadığını söyledi. Yuvacık´ın coğrafik yapısına dikkat çeken belde sakinleri, “Yollarımızın bu yapısı nedeniyle ulaşım zaten çok kolay olmuyor. Bir de yılların bakımsızlığı eklenince bu zorluk iki kat daha fazla hissediliyordu. Ancak Büyükşehir ekipleri bu zorluğu ortadan kaldırdı. Yetkililere teşekkür ederiz” şeklinde konuştu.
Öte yandan Büyükşehir ekiplerinin soğuk asfalt çalışmaları Kocaeli´nin tüm ilçe ve beldelerinde aralıksız sürüyor.


Bizi;
sosyal medyada takip edin!