Yenişehir Mahallesinde doğalgaz çalışmaları tamamlandı

Bekirpaşa sınırları içerisinde yer alan Yenişehir mahallesindeki sokaklara doğalgaz verilebilmesi için başlatılan şebeke döşeme çalışmaları ve kutu montajı çalışmaları tamamlandı.

80 EVE KUTU MONTAJ YAPILDI

Geçtiğimiz ay içerisinde ihalesi yapılan Bekirpaşa Yenişehir mahallesi doğalgaz şebekesi yapım işini kazanan Bölenler İnşaat tarafından başlatılan çalışmalar, İZGAZ ekiplerinin kontrolünde başarılı bir şekilde sonuçlandı. Abone kampanyasına katılarak ilk taksitleri yatıran 80 abonenin evinin önüne kutu montajı yapıldı.

9 SOKAK İÇİN 2 BİN 850 METRE HAT DÖŞENDİ

Yenişehir mahallesinde bulunan, Araç sokak, Cancı sokak, Yılmaz sokak, Çayır sokak, Doğancan sokak, Nergis sokak, Sümbül sokak, Asilkent sokak ve Ova sokakta ikamet eden vatandaşların doğalgazdan faydalanabilmesi için 2850 metre uzunluğunda 63 mm polietilen boru döşendi. Yaklaşık 10 gün sonra bölgede doğalgaz kullanılacak.

PARKE YAPILACAK: Yapılan şebeke döşeme çalışmaları sırasında, sokak`ta bulunan parke taşlar büyük bir titizlikle kırılmadan söküldü ve düzenli bir şekilde uygun yerlere koyuldu.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!