Yatarak ücret alma dönemi kapandı

Başkan Karaosmanoğlu, daire başkanları ve şube müdürlerinin performans toplantısına katıldı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesinde, daire başkanları ve şube müdürlerinin katılımı ile performans değerlendirme toplantısı yapıldı. Toplantıda konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, yatarak ücret alma döneminin kapandığını, herkesin verimli olduğu yerde, kent için özveri ile çalışması gerektiğini söyledi.

ÇALIŞMALAR DEĞERLENDİRİLDİ
Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Münir Karaloğlu, yardımcıları, daire başkanları ve şube müdürlerinin katılımı ile performans değerlendirme toplantısı yaptı. Karaloğlu, toplantıda daire başkanlarına yapmaları gereken çalışmaları anlatırken, uygulamaya konulacak hizmetler hakkında bilgi verdi. Toplantıda, daire başkanları ve şube müdürleri, kendi birimlerinin performanslarını içeren çalışmaları, dosyalar halinde yönetime sundu.

İŞİNİ YAPANI ÖDÜLLENDİRİN
Toplantıya katılarak yöneticilere hitaben nasihatlerde bulunan Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, işini iyi yapanların mutlaka ödüllendirilmesini istedi. Teşvik amacıyla ayın, haftanın, gerekirse günün personelini seçmek gerektiğini belirten Karaosmanoğlu, “Görevini samimiyetle yapan personeli ödüllendirin. Çalışmayanı önce uyaralım, yardımcı olmaya bakalım. Eğer bir rahatsızlığı varsa tedavisinde yardımcı olmaya bakalım nerde verimli ise orada değerlendirelim” dedi.

YATARAK ÜCRET DÖNEMİ YOK
Başkan İbrahim Karaosmanoğlu, “Çalışınca oluyor” sloganı ile yola çıktıklarını, bunun hakkını vererek kenti gerekli yerlere taşıyacaklarını anlattı. “Yatarak ücret alma devri geride kalmıştır” diyen Karaosmanoğlu, tasarruf çağrısında bulundu. Yöneticilerine “Küçük işlerle uğraşmayın” çağrısı yapan Karaosmanoğlu, “Küçük işleri ilçe ve belde belediyelerine bırakalım. Her şeye Büyükşehir koşturursa, diğer belediyeler yapacak bir şey bulamaz. Önceliği olmayan işi önümüze koymayalım” şeklinde konuştu.

PİREYİ DEVE YAPANLAR
Personelin halkla ilişkilerine önem vermesini isteyen Başkan Karaosmanoğlu, vatandaşı müşteri gibi görmek gerektiğini anlattı. Herkesin belediyeden memnun ve güler yüzle ayrılması gerektiğini, çünkü yerel yönetimlerin görevinin vatandaşa hizmet vermek olduğunu anlatan Karaosmanoğlu, “Bazıları pireyi deve yapabilir. Bunlar moralinizi bozmasın. Bizler doğrunun temsilcileriyiz. Kurumun güvenilirliği için kamuoyu oluşturmak zorundayız” uyarısında bulundu. Karaosmanoğlu´nun konuşmasından sonra daire başkanları çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!