Yahya Kaptan´da tenis dersleri

Büyükşehir Belediyesi ücretsiz Yaz Spor Okulları devam ediyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından başlatılan Yaz Spor Okulları, her branşta büyük ilgi görüyor. Yahya Kaptanda bulunan Akademi Spor Kulübü´nde yapılan tenis derslerinde çocuklar hem tenis öğreniyor, hem de keyifli dakikalar yaşıyor.

VELİLER MUTLU
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl ilk kez hayata geçirilen ‘Haydi Çocuklar Spora´ adlı etkinlik kapsamında Yahya Kaptanda bulunan Akademi Spor Tesisleri´nde tenis dersleri veriliyor. Yaşları 7 ile 14 arısında değişen çocuklar, tenis sporunun yanında, temel spor eğitimi de alarak spora teşvik ediliyor. Akademi Spor Kulübü´ne ulaşımın kolay olması nedeniyle, ders gören öğrencilerin velileri çocuklarını ders saatlerinde yalnız bırakmıyor. Büyükşehir Belediyesi tarafından verilen ücretsiz spor derslerinden dolayı mutlu olduklarını ifade eden veliler, tüm yetkililere teşekkür etti. 

50 ÖĞRENCİYE TENİS DERSİ
Büyükşehir Belediyesi tarafından belirlenen uzman antrenörler Yunus Emre Bekar ve Aysel Sadi nezaretinde 50 öğrenci tenis dersi görüyor. Pazartesi ve Çarşamba günleri 11:00-14:00, Salı ve Perşembe günleri de 11:00-13:00 saatlerinde ders alan öğrenciler, Temmuz ayı sonunda Büyükşehir Belediyesi tarafından verilecek sertifika ile ders programını tamamlayacak. Dersler sırasında yetenekli görülen sporcular, antrenörleri tarafından ilimizde bulunan çeşitli tenis kulüplerine yönlendiriliyor. Denge ve yetenek çalışmalarıyla çocukların gelişmesini sağlayan antrenörler, öncelikli olarak çocukların spora bağımlılık kazanmasını amaçlıyor. Tenis derslerine genelde Yahya Kaptan ve İzmit bölgesinden talep geldiğini belirten yetkililer, Ağustos ayında da yeni bir gruba vermeye hazırlanıyor. Yeni programa kayıt olmak isteyen öğrenciler, Büyükşehir Belediyesi Çözüm Masası ve Buz Pateni Tesisleri´nde form doldurarak kayıt olabilirler.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!