Voleybolda hedef 2. Lig

3. Ligde mücadele eden Büyükşehir Kağıtspor, bu sezon bir üst lige çıkma arzusunda

İlimizi Bayanlar Deplasmanlı 3. Voleybol Liginde temsil eden Büyükşehir Kağıtspor, yeni sezonda hedefini 2. lig olarak belirledi. Lacivert Beyazlılar ilk maçında Karamürsel İdman Yurdu ile karşılaşacak.

İLK MAÇ KARAMÜRSEL İY İLE
Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor Bayan Voleybol Takımı, 2006-2007 sezonu hazırlıklarına başladı. Antrenör Asuman Nazlı ve Koordinatör Adem Durmuş nezaretinde antrenmanlarını 42 Evler bölgesinde yeni yapılan Şampiyon Hasan Gemici Spor Salonunda gerçekleştiren Büyükşehir Kağıtspor Bayan Voleybol takımı haftanın 3 günü antrenman yaparak yeni sezona hazırlanıyor. Bayanlar Voleybol 3. Lig karşılaşmaları 11 Kasım tarihinde start alacak. Büyükşehir Kağıtspor ilk maçında, ilimizi 3. Ligde temsil eden bir başka Kocaeli takımı olan Karamürsel İdman Yurdu ile karşılaşacak. 12 Kasım Pazar günü Şampiyon Hasan Gemici Spor Salonunda oynanacak karşılaşmanın başlama saati 16.00 olarak belirlendi.

MAÇLAR B GRUBUNDA
Geçen yılki kadrosuna yaptığı takviyelerle daha da güçlenen Lacivert Beyazlı ekip, bu sezon 2. lige çıkmak için mücadele edecek. 3 gruptan 25 takımın mücadele edeceği ligde, takımlar A, B ve C gruplarına ayrıldı. A grubunda 9 takım yer alırken, B ve C gruplarında ise 8 takım bulunuyor. Gruplarda sonuncu olan takımlar küme düşecek. İlk 4 sırayı elde eden takımlar arasında kura çekimiyle 3 tane 4 takımdan oluşan yeni gruplar belirlenecek. Buradan da ilk ikiye giren toplam 6 takım 2. lige yükselecek. Tek devreli lig usulü oynanacak müsabakalar, Voleybol Federasyonu tarafından belirlenecek tarafsız bir sahada yapılacak. Büyükşehir Kağıtspor ve Karamürsel İdman Yurdu takımlarının bulunduğu B Grubunda, İstanbul´dan Samanyolu, Kavaklı Beylikdüzü, İTÜ ve İstanbul Üniversitesi Spor Kulübü, Ankara´dan Numune Özcan Gençlik ile Bartın´dan Bartın Polisgücü takımları yer alıyor. 

1 TRANSFER DAHA YAPILACAK
Ligdeki hedeflerinin ilk üç sıraya girmek olduğunu belirten Büyükşehir Kağıtspor Antrenörü Asuman Nazlı, “Çalışmalarımıza eylül ayında başladık. 1 ay kadar kondisyon ağırlıklı antrenmanlar yaptıktın sonra, salona geçerek çalışmaya başladık. İki yeni transferimiz, bize kısa bir zaman içinde uyum sağladı. Bir transfer için daha görüşmelerimiz devam ediyor. Kısa bir süre içinde o transferi de gerçekleştirerek, lige hazır hale geleceğiz” dedi.

ALT YAPIYA BÜYÜK ÖNEM
Büyükşehir Kağıtspor´a bu yıl Voleybol Koordinatörü olarak getirilen tecrübeli antrenör Adem Durmuş ise, “Büyükşehir Kağıtspor´u bu sezon 2. lige çıkarmayı hedefliyoruz. Bunun yanında alt yapıya da büyük önem vereceğiz. Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın İbrahim Karaosmanoğlu´na da voleybol branşına verdiği destekten ötürü teşekkür ederiz. Önümüzdeki günlerde yüzlerce gencimizi voleybol sporuyla tanıştırmak için yoğun bir çalışma içerisine gireceğiz” diye konuştu.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!