Vatandaş Kent Estetiğine “gönüllü”

Büyükşehir`in Gönüllü Kent Estetiği Uygulaması`na vatandaşlar büyük ilgi gösteriyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi´nin kısa bir süre önce halka indirdiği Kent Estetiği Projesi vatandaşlardan büyük ilgi görüyor.  Kent estetiği faaliyetlerinde söz sahibi olmak için şuana kadar 22 kişi başvuruda bulundu. 30 Kasım Cuma gününe kadar devam edecek olan başvurular, Büyükşehir Belediyesi´nin internet sitesi üzerinden ya da Çözüm Masası´ndan yapılabiliyor. Kent Estetik Kurulu tarafından başlatılan gönüllü Kent Estetiği uygulaması yıl sonunda hayata geçecek.

 

SÖZ SAHİBİ OLMAK İSTİYORLAR
Büyükşehir Belediyesi kısa bir süre önce Kent Estetiği Projesi´nde vatandaşların da fikirlerini söyleyebilmeleri için gönüllük uygulaması başlattı. Bu ayın başından itibaren 22 kişinin Büyükşehir Belediyesi´ne başvurduğu bildirildi. Başvuruların büyük bir bölümü Büyükşehir Belediyesi´nin www.kocaeli.bel.tr internet adresine yapıldı.

BAŞVURU ADRESLERİ
Kentin estetikle ilgili çalışmalarına katılmak isteyen vatandaşlar başvurularını internet sitesinin yanı sıra Çözüm Masası, Gebze İrtibat Bürosu ve estetik@kocaeli.bel.tr elektronik posta adresine yapabiliyor. Tarihi Mekanlar ve Kent Estetiği Şube Müdürlüğü´nün 331 94 48 numaralı telefonundan ise detaylı bilgi için mesai saatleri içinde vatandaşa bilgi aktarılıyor.

KURUL BELİRLEYECEK
Başvuru süresinin bitiminin ardından Kent Estetiği Üst Kurulu değerlendirmelerini yaparak gönüllüleri belirleyecek. Ardından gönüllü olmaya hak kazananlara faaliyetleri süresince geçerli olacak bir kimlik kartı verilecek. Gönüllüler ayda bir toplanan Kent Estetiği üst kurul toplantısına katılarak kararların alınmasında söz sahibi olacak.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!