Ustaoğlu´ndan Muhtar Şöhretli´ye geçmiş olsun ziyareti

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Gülser Ustaoğlu, Körfez ilçesi Mimar Sinan Mahalle Muhtarı Aynur Şöhretli`ye geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Gülser Ustaoğlu, Körfez ilçesi Mimar Sinan Mahalle Muhtarı Aynur Şöhretli´ye geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

Aynur Şöhretli, Büyükşehir Belediyesi´nin geçen ay muhtarlar için düzenlediği Çanakkale gezisinde, kötü hava şartları nedeniyle deniz otobüsünde yaşanan sallantıda kolunu incitmişti. Muhtarlık makamında gerçekleşen görüşmede, Ustaoğlu Aynur Şöhretli´nin kısa sürede iyileşmesinden büyük mutluluk duyduğunu ifade etti. Ustaoğlu, “Sizi sağlıklı ve işinizin başında görmek bizi çok sevindirdi” dedi.  Muhtar Aynur Şöhretli de Genel Sekreter Yardımcısı Ustaoğlu´nun nazik ziyaretine teşekkür etti. Ustaoğlu ve Aynur Şöhretli sohbet sırasında Körfez bölgesindeki bayan muhtarlarla daha sık bir araya gelme kararı aldı.