Ustaoğlu´ndan Duygusal Veda

Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yrd. Gülser Ustaoğlu,milletvekilliği seçimleri için görevinden istifa etti.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Gülser Ustaoğlu, AK Parti´den milletvekilliği seçimlerinde aday adayı olmak için görevinden istifa etti. Ustaoğlu, Büyükşehir Belediyesi personelini dolaşarak veda ederken, zaman zaman duygusal anlar yaşandı.

İKİNCİ KEZ ADAY
AK Parti´den geçen dönem Kocaeli 7. sıra milletvekili adayı olan Gülser Ustaoğlu, çok az oy farkıyla TBMM´ye gitme şansını kaçardı. Yerel seçimler sonrası Büyükşehir Belediyesi bünyesinde Genel Sekreter Yardımcısı olarak görev alan Ustaoğlu, erken seçim kararı ile yeniden siyaset atılmaya karar verdi. Dün Büyükşehir Belediyesi´nde ki görevinden istifa eden Gülser Ustaoğlu, AK Parti´den ikinci kez milletvekili aday adayı oldu. Ustaoğlu, aday adaylığını bugün (Çarşamba) saat 18.00´de parti binasında düzenleyeceği basın toplantısı ile ilan edecek.


DUYGUSAL VEDA        
Gülser Ustaoğlu Büyükşehir Belediyesi görevinden istifa ettikten sonra birimleri dolaşarak çalışanlarla vedalaştı. Vedalaşma ziyaretleri sırasında zaman zaman duygusal anlar yaşandı. Gözyaşlarına hakim olamayan Ustaoğlu, herkese tek tek teşekkür ederken, üç yıldan beri görev yaptığı mesai arkadaşlarını unutmayacağını söyledi. Ustaoğu, “İkinci kez siyasete atılma kararını, sizlerden aldığım sevgi desteği ile verdim. Bu hizmet yarışıdır. AK Parti uygun görür beni aday yapar ve vatandaşlarımız destek verip, seçilmemi sağlarsa, burada yaptığım hizmeti ülke genelinde siyasi arenada sürdüreceğim. Ama Büyükşehir Belediyesi çalışanlarını hiç unutmayacağım” dedi.

PERSONELİN GÖZYAŞI
Engelliler ile eski hükümlülerin iş sahibi yapıldığı “Hayat Umuttur” projesi mimarlarından olan Gülser Ustaoğlu, vedalaşma sırasında Büyükşehir Basın Yayın Dairesi´nde, bu proje ile iş sahibi yaptığı Tekin Beyaz ile karşılaştı. Veda sırasında gözyaşlarına hakim olamayan Tekin Beyaz, “Sizin sayenizde iş sahibi oldum ve ekmek yiyorum. Bunu asla unutamam. Gönlüm ve sevgim hep sizinle ve sizin başarılarınızın devamı için olacak” şeklinde konuştu. Veda sırasında Ustaoğlu´na çiçek ve çeşitli hediyeler verildi.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!