Tümgeneral Akşit´den Başkan´a veda

Yeni görev yerlerine atanan üst düzey komutanların veda turları sürüyor.

Yüksek Askeri Şura kararı doğrultusunda yeni görev yerlerine atanan üst rütbeli komutanlar Büyükşehir Belediyesi´ne yönelik veda turlarına devam ediyor. Deniz Kuvvetleri Komutanlığı görevine atanan Donanma Komutanı Oramiral Muzaffer Metin Ataç´ın ardından dün de Kara Kuvvetleri Komutanlığı Denetleme ve Değerlendirme Daire Başkan Yardımcılığı görevine atanan 15. Tümen Komutanı Tümgeneral Cihangir Akşit, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu´na veda ziyaretinde bulundu. Başkan Karaosmanoğlu, tarafından törenle karşılanan Tümgeneral Akşit, Kocaeli´yi ve çalışkan insanlarını hiçbir zaman unutmayacağını söyledi.

VEDA TURU
16 Ağustos tarihi itibarı ile Yüksek Askeri Şura kararı doğrultusunda  görev süresi bir yıl uzatılan 15. Tümen Komutanı Tümgeneral Cihangir Akşit veda turlarına başladı. Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu´nu ziyaret eden Tümgeneral Akşit´i Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Başkan Vekili İlyas Şeker ve Genel Sekreter Yardımcısı Dr. Mustafa Çöpoğlu, belediye binası önünde törenle karşıladı. Tümgeneral Akşit ve Başkan Karaosmanoğlu, daha sonra yarım saat süren bir görüşme yaptı.

 

BAŞARILARIN DEVAMINI DİLEDİ
Başkan Karaosmanoğlu, Tümgeneral Akşit´e yaptığı hizmetler ve Kocaeli´ne verdiği katkılardan ötürü teşekkür ederek, başarılarının devamını diledi. 2005 yılından beri 15. Tümen Komutanı olarak ilimizde görev yapan Tümgeneral Akşit ise bu kentten güzel anılarla ayrıldığını belirtti.

 

GÜNÜN ANISINA ŞİLT
Öte yandan Başkan Karaosmanoğlu görüşmenin ardından Tümgeneral Akşit´e bir Osmanlı ibriği hediye etti. Tümgeneral Akşit de Başkan Karaosmaoğlu´na bir şilt takdim etti. Başkan Karaosmanoğlu Tümgeneral Akşit´i kapıya kadar uğurladı.


Bizi;
sosyal medyada takip edin!