Toprak Dede´den Başkan´a teşekkür

TEMA çalışmalarına verdiği destek nedeniyle Başkan Karaosmanoğlu`na teşekkür etti

TEMA Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Hayrettin Karaca Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu´nu ziyaret etti. Toprak Dede, çevre çalışmaları ve TEMA´ya verdiği destek dolayısıyla Başkan Karaosmanoğlu´na teşekkür etti.

KARACA´YI AĞIRLADI
Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu önceki gün TEMA Türkiye Vakfı kurucusu ve Toprak Dede olarak tanınan Hayrettin Karaca´yı ağırladı. Sekapark Otel´de gerçekleşen ziyarete TEMA Yönetim Kurulu üyesi ve Kocaeli Temsilcisi Nermin Tol de katıldı.

BÜYÜKŞEHİR´DEN ÖNEMLİ DESTEK
Hayrettin Karaca, TEMA çalışmalarının Kocaeli´nde son derece yakından takip edildiğini belirterek bu konuda Büyükşehir Belediyesi´nin önemli rolü olduğunu söyledi. Büyükşehir Belediyesi´nin TEMA çalışmalarına büyük destek verdiğini kaydeden Toprak Dede, “Çevreye duyarlı bir Başkanı olduğu için Kocaeli çok şanslı bir il. Özellikle geleceğimiz olan çocuklarımız için Büyükşehir Belediyesi önemli çevre hizmetleri ve projeleri gerçekleştiriyor. Bu çalışmalarınız ve TEMA´ya verdiğiniz destek için teşekkür ederim” dedi. Ülkenin kalkınması ve gelişmesi için tek gücün toprak olduğunu kaydeden Karaca, “Çocuklarımız da geleceklerini bu güçle sağlayacaklardır” dedi.

KARACA TÜRKİYE´Yİ EĞİTTİ
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ise, Hayrettin Karaca´nın, doğal varlıkların ve çevre sağlığının korunması, erozyonla mücadele, toprak örtüsü ve toprağın korunması gibi konularda Türkiye´yi eğittiğini kaydetti.

ÇEVRE FAKTÖRÜNÜ HESABA KATIYORUZ
Büyükşehir Belediyesi´nin de yeşile ve çevreye büyük önem verdiğini ifade eden Başkan Karaosmanoğlu, “Hayata geçirdiğimiz tüm projelerimizde çevre faktörünü mutlaka hesaba katıyoruz. Bizim de amacımız çocuklarımızın küçük yaşlarda yeşili, çevreyi ve doğayı sevmesidir. Kendi elleriyle fidan diken, çiçek diken çocuk asla çevresine zarar vermez, vereni de engeller” dedi.


Samimi bir sohbet ortamında gerçekleşen ziyaretin sonunda Başkan Karaosmanoğlu, Karacaya plaket ve Kültür yayınlarından hediye etti.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!