Toplu taşım ihalelerinde pazarlıklar başlıyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi`nin, toplam 91 hat için açtığı toplu taşım ihalesinde sonuçlandırılamayan hatlar için pazarlık usulüne Perşembe gününden itibaren başlanıyor.

25 Ocak günü başlayan ihale sürecinde 91 hattan 54 hattın ihalesi gerçekleştirilmişti. Geriye kalan 37 hat içinde 3 ve 10 Şubat tarihlerine gün verilirken, bu hatların pazarlık usulüyle gerçekleştirileceği duyurulmuştu.

AKÇAT-KARAMÜRSEL`LE BAŞLANACAK
Pazarlıklara 25 Ocak günü teklif almayan Akçat-Karamürsel (2 hat) ve Hisareyn-Gölcük (8) güzergahlarıyla start verilecek.

Öte yandan 27 ve 28 Ocak tarihlerindeki ihalelerde teklif almayan Yeniköy-İzmit (3hat), Yeniköy-Gölcük (2 hat), Karamürsel-İzmit(5 hat), Bahçecik-İzmit (2hat), Bahçecik-Gölcük (1 hat), Hereke-İzmit( 4 hat), Hereke-Gebze (2 hat), Kullar-İzmit (8 hat), Değirmendere-İzmit (3 hat), İhsaniye-Gölcük (2 hat), İhsaniye-İzmit (1 hat), Tavşancıl-Gebze (1 hat), Tavşancıl-Hereke (2 hat) ve Tavşancıl-Şehiriçi (1 hat) hatlarının 10 Şubat günü pazarlık usulü ihaleleri gerçekleştirilecek. Söz konusu hatların pazarlık usulü ihaleleri Büyükşehir Belediyesi Encümen Salonu`nda saat 14.00`de başlayacak.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!