Tır Tiyatrosu Ramazan turunda

Büyükşehir Belediyesi Tır Tiyatrosu, kentin değişik mahallelerinde oyun sahneleyecek

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Ramazan etkinliklerini Tır Tiyatrosu ile kentin değişik semtlerine ve mahallelerine yayacak. Ramazan ayı boyunca çeşitli mahallelerde oyun sahnelemek için program yapan Tır Tiyatrosu, insanları sanatla buluşturacak.

RAMAZAN AYINA ÖZEL
Büyükşehir Belediyesi, Kocaeli´nin kırsal bölgelerinde yaşayan insanları tiyatro ile buluşturmak amacıyla kurduğu Tır Tiyatrosu´nu, Ramazan ayına özel program yaptı. “Hoşu´nun Utancı” adlı oyunu sahneye koyacak olan Tır Tiyatrosu, iftar saatinden sonra mahalleleri dolaşacak. Gittiği yerlerde mahalle halkına oyun sergileyecek olan Tır Tiyatrosu, bu sayede Ramazan ayına özel bir güzellik katmış olacak.

 

GEZİLECEK MAHALLELER
Tır Tiyatrosu Ramazan ayı boyunca Bekirpaşa sınırları içinde Yavuz Sultan Selim Çocuk Parkı, Yeşilova Pazaryeri, Ayazma Mahallesi, Tepeköy Mahallesi, Kadıköy Mahallesi, Leyla Atakan Mahallesi, Saraybahçe sınırları içinde 42 Eveler Mahallesi, Orhan Mahallesi, Yenidoğan Mahallesi, Cumhuriyet Parkı, Halk Evi önü ve Fevziye Parkı´nda oyun sahneye koyacak.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!