Teravih sonrası halkla çay keyfi

Karaosmanoğlu ve Yenice, Bekirpaşa`da vatandaşlarla sohbet etti

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu sade vatandaş kimliği ile Ramazan ayında Kocaelililerle birlikte olmayı sürdürüyor. Her akşam ihtiyaç sahibi bir vatandaşın evinde iftar yapan Başkan Karaosmanoğlu, önceki gün böyle bir iftarın ardından soluğu Bekirpaşa Yenişehir Mahallesindeki Yavuz Sultan Selim Camiinde aldı. Saraybahçe Belediye Başkanı Halil Vehbi Yenice ile birlikte teravih namazını bu camide kılan Başkan Karaosmanoğlu, namazın ardından cami yaşatma derneği lokalinde vatandaşlarla selamlaştı, sohbet etti.

“YAĞMURDA SORUN YAŞAMADIK”
Çayların gelmesiyle sohbet daha da keyiflenirken, Başkan Karaosmanoğlu her zaman olduğu gibi çocukları unutmayarak çikolata ikramında bulundu. Başkan bu arada vatandaşların sorularını yanıtladı, görüşlerini dinledi. Turan Güneş Caddesindeki çalışmanın bitmesi nedeniyle artık beldelerine yönelik herhangi bir sorunları kalmadığını söyleyen vatandaşlar, son yağmurda da herhangi bir sorun yaşamadıklarını özellikle vurguladı. Vatandaşlar, “O dönemde sıkıntı çektik ve sizi de her bulduğumuz yerde bu sıkıntımızı dile getirdik. Ancak şimdi rahatız. Çalışmalar için teşekkür ederiz” dedi.

ÖNCE SABIR, SONRA KEYİF
Başkan Karaosmanoğlu ise Kocaeli´nin yıllanmış ve kronik bir alt yapı sorunu olduğunu söyledi. Bu konuda vatandaşı asla yanıltmadığını ifade eden Karaosmanoğlu, “Tüm Kocaeli´nde sorunsuz bir alt yapı için 5-6 yıllık ciddi bir zaman gerekiyor. Bu süre içinde herkesin sabretmesi şart. Bakın siz sabrettiniz, şimdi keyfini yaşıyorsunuz” diye konuştu. Başkan Karaosmanoğlu, bir öğrencinin Umuttepe´deki yol çalışmalarının ne zaman biteceği yönündeki sorusuna karşılık olarak da çalışmanın ocak ayına kadar bitirileceğini kaydetti. Başkan Karaosmanoğlu, keyifli sohbetin ardından vatandaşlarla vedalaşarak camiden ayrıldı.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!