Tenis turnuvasında görkemli kapanış

Büyükşehirli Belediyesi düzenlene Tenis Turnuvası kapanış törenine ünlü sanatçı Hülya Koçyiğit`te katıldı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 7. si düzenlenen Tenis Turnuvası, Kocaeli Fuarı´nda yapılan final karşılaşmaları ile son buldu. Törene Büyükşehir Belediye Başkanı ile birlikte katılan ünlü sinema sanatçısı Hülya Koçyiğit renk kattı.   

İZLEYENLER KEYİF ALDI
Turnuvaya ilimizin yanı sıra İstanbul, Bursa ve Sakarya´dan toplam 147 tenisçi katıldı. Başkan Karaosmanoğlu ve Hülya Koçyiğit´in hazır bulunduğu final akşamında, Büyükşehir Belediye Başkan vekili İlyas Şeker,  Saraybahçe Belediye Bakanı Halil Vehbi Yenice, Fuar Müdürü Fevzi Ulutaş ile birlikte çok sayıda spor vere yer aldı. Sporcuların müthiş mücadelesi ile izleyenler keyifli anlar yaşarken, turnuva sonunda konuklara ve sporculara barbekü partisi verildi. 

KATKILAR DEVAM EDECEK
Türk sinemasının efsane sanatçıları arasında yer alan Hülya Koçyiğit´in de hediye takdim ettiği ödül töreninde bir konuşma yapan Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, ilimizde gerçekleşen tüm spor faaliyetlerine belediye olarak destek sağlamaya çalıştıklarını belirterek, tenise olan ilginin her geçen gün daha da arttığına dikkat çekti.

Tenis sporunun en sevdiği spor branşları arasında yer aldığını söyleyen Başkan Karaosmanoğlu, Büyükşehir Belediyesi´nin bu tür organizasyonlara katkılarının devam edeceğini müjdeledi. Ödül töreni sonrasında saha kenarında bulunan spor severler, Başkan Karaosmanoğlu ve Hülya Koçyiğit ile bol bol fotoğraf çektirdi.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!