Tekvandocular Yalova´dan da boş dönmedi

Büyükşehirli sporcular, Belediyelerarası Tekvando Şampiyonası 4. ayağında yine madalyaları topladı

Yalova İl Müdürlüğü tarafından Yalova Kapalı Spor Salonu´nda düzenlenen belediyeler arasıTekvando Şampiyonasında Büyükşehirli Tekvandocular, turnuvaya eksik kadroyla katılmasına rağmen 21 madalya kazandı.

21 MADALYA
Yaklaşık 3 ay önce dost belediyelerin kendi aralarında düzenledikleri Belediyeler arası Tekvando Şampiyonasının 4. ayağı Yalova´da yapıldı. İlk 3 ayakta başarılı sonuçlara imza atan Büyükşehir Kağıtsporlu Tekvandocular, eksik kadroyla yarışmalarına rağmen, aldıkları başarılı sonuçlarla iddiasını sürdürdü. Toplam 7 ayaktan oluşan turnuva sonrasında şampiyon olmayı hedefleyen Büyükşehir Kağıtspor, turnuvaya 27 sporcusu ile katılarak 21 madalya kazanmayı başardı. Yalova Spor Salonu´nda yapılan belediyeler  arası Tekvando Şampiyonası´na İstanbul Tuzla Belediyesi, Zonguldak Belediyesi, Adapazarı Büyükşehir Belediyesi, Yalova Belediyesi, Bilecik Bozüyük Belediyesi, Eskişehir Belediyesi ve Büyükşehir Kağıtspor kulüpleri katıldı.

ŞİMDİKİ HEDEF ADAPAZARI
7 takımdan yaklaşık 250 sporcunun katıldığı turnuvada Büyükşehirli sporcular göz doldururken, erkek Tekvandocular 12, bayanlar ise 9 madalya almayı başardı. Bundan sonraki ilk turnuva ise, 12 Ağustos tarihinde Adapazarı´nda gerçekleşecek. Adapazarı´nda yapılacak olan Tekvando Şampiyonasından da madalyalarla dönmek istediklerini belirten antrenör Cemal Temel, “Yalova´ya ilimizde yapılan Fuar Kupasında sakatlanan sporcularımızdan yoksun olarak gitmek zorunda kaldık. Kocaeli´nde birincilik kupasını kazandıktan hemen sonra böyle bir turnuvaya katılan sporcularımız, rehavete kapılmadan mücadele ederek, buradan da alınlarının akıyla ayrıldı. Şimdi önümüzde Adapazarı´nda yapılacak olan 5. ayak müsabakaları var. Bu müsabakalara da en iyi şekilde hazırlanarak, ilimize başarılı bir şekilde dönmeyi hedefliyoruz” yorumlarında bulundu.

Yalova´da Büyükşehirli Tekvandocuların aldığı sonuçlar:

Bayanlar:

Adı Soyadı

Kilosu

Derecesi

Elif Ölmez

55

1.

Yeliz Yaman

67

1.

Nur Reyhan Beren

37

2.

Semiha Özkar

52

2.

Merve Çolak

57

2.

Nebahat Turan

59

2.

Gamze Yaman

63

2.

Adile Özpınar

49

3.

Fatma Özkar

55

3.

 

Erkekler:

Adı Soyadı

Kilosu

Derecesi

Bahadır Yüca

57

1.

Behlül Deniz

78

1.

Vedat Gökçe

32

2.

Ahmet Meral

40

2.

Tarık Şen

48

2.

Uğur İhsan Yaman

67

2.

Gürkan Atalı

72

2.

Caner Arar

36

3.

Samet Uçar

38

3.

Doğan Can Batır

45

3.

Cem Karagülmez

58

3.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!