Tayland´da Büyükşehirli Sibel 7, Aylin ise 22. oldu

Büyükşehir Kağıtsporlu Sibel Şimşek ve Aylin Daşdelen Tayland`da istenilen dereceyi elde edemedi

Tayland´ın Chiang Mai şehrinde yapılan 76. Büyük Erkekler ve 19. Bayanlar Dünya Halter Şampiyonasında mücadele eden Türk milli takımı istenilen dereceleri alamadı. Milli takımda bulunan Büyükşehir Kağıtsporlu Sibel Şimşek dünya 7. si olurken, Aylin Daşdelen ise 22. oldu.

SİBEL´İN FRANSA DERECELERİ YETERLİ OLMADI
Fransa´da yapılan Avrupa Şampiyonası´nda ülkemize gümüş madalya kazandıran Sibel Şimşek, Fransa´da kaldırdığı kiloları Tayland´da da kaldırdı. Ancak bu kilolarını arttırmada başarılı olamayan Sibel Şimşek, madalya şansını kaybetti. 63 kiloda podyuma çıkan Şimşek, koparmada ilk hakkında 98, ikinci hakkında 101 kilo kaldır. Ancak son hakkındaki 105 kilo denemesinde başarılı olamadı ve 5. sırada yer aldı. Koparmada Çinli Liu Hayşia 115 kiloyla birinci, Rus Tsarukaeva Svetlana yine 115 kiloyla ikinci ve Kuzey Koreli Pak Hyon Suk 105 kiloyla üçüncü oldu. Şimşek, silmede ilk hakkında 117 kiloyu kaldırırken, ikinci hakkında kaldıramadığı 122 kiloyu üçüncü hakkında kaldırdı ve silkmede 8, toplamda da 7. sırayı aldı.

AYLİN 22. OLABİLDİ
Büyükşehirli bir başka sporcu Aylin Daşdelen ise 58 kiloda podyuma çıktı. Koparmada 80 kiloyu ikinci hakkında kaldıran Daşdelen, üçüncü hakkında 85 kiloyu kaldıramadı. Silkmede ilk hakkında 110 kiloyu kaldıran sporcumuz ikinci ve üçüncü haklarında 113 kiloyu denedi, ancak başarılı olamadı. Daşdelen de toplamda 190 kiloda kaldı ve dünya sıralamasında ancak 22. olabildi.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!