Süper amatörler kondisyon depolayacak

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kağıtspor Süper Amatör takımı Gerede`de kampa girdi.

Her sene genç kadro ile zirve mücadelesi veren Büyükşehir Kağıtspor Süper Amatör takımı çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda Süper Amatör takımı Bolu´nun Gerede ilçesinde yeni sezona daha güçlü girmek için kampa girdi.

KONDİSYON AĞIRLIKLI
23 kişiden oluşan Kağıtspor Süper Amatör takımını antrenör Hasan Vardoğan, yardımcıları Süleyman Eker ve Şükrü Aktaş çalıştıracak. 13-23 Ağustos tarihleri arasında Gerede Kervan Otel´de konaklayacak olan Süper Amatörler, kondisyon ağırlıklı antrenmanlar yapacak. Kamp süresince uygun görüldüğü takdirde hazırlık karşılaşmaları da gerçekleştirilecek.

16 YENİ FUTBOLCU
23 kişiden oluşan kamp kadrosunda 16 yeni isim  göze çarpıyor. Süper Amatör takımına transfer edilen genç futbolcular arasında Gürcistan´dan getirilen Soso ve Arçil, Derince Belediyesi´nden Engin ve Kocaeli Güneşspor´dan Recep, Emir, Çağrı bulunuyor. Ayrıca Kağıtspor A Genç takımından  Süper Amatöre gelen 10 futbolcu da kafile de yer aldı. Büyükşehir Kağıtspor Antrenörü Hasan Vardoğan takıma yeni katılan futbolcularla birlikte gerçekleştirilen kampın hem kondisyon hem de sporcuların kaynaşarak takım olma yolunda çok büyük bir adım atacaklarını dile getirdi.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!