Sporcular yemekte buluştu

Büyükşehir Kağıtspor, Sualtı ve Buz Hokeyi sporcularını bir araya getirdi

Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor yöneticileri, Antiktapı´da düzenledikleri akşam yemeğinde Sualtı ve Buz Hokey sporcularını buluşturdu. Birbirleri ile tanışıp, kaynaşma fırsatı bulan sporcular, eğlenceli bir akşamg eçirdi.

OLEG TOPU BEKLEDİ
Ramazan ayı boyunca kadrosunda bulundurduğu birçok sporcusu ile iftar yemeklerinde bir araya gelen Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor Kulübü yöneticileri, son akşam Sualtı ve Buz Hokeyi oyuncularıyla bir araya geldi. Büyükşehir Kağıtspor yönetim kurulu üyelerinin verdiği iftar yemeğine, Buz Hokeyi Takımı Antrenörü Tarık Göçmen ile sporcular Eray Atalı, Recep Uzunoğlu, Ufuk Güçlü, Gökhun Öztürk, Caner Baykan, Cüneyt Baykan, Tuğcan Ayyıldız, Cihan Kahraman, Görkan Çetinkaya, Hakan Çetinkaya, Serkan Gümüş, Yavuz Karakoç, Onurhan Kasnak, Murat Yılmaz, Erhan Üretmen, Erhan Tuncer ve Oleg Vaslyev katıldı. Ukraynalı oyuncu Oleg, arkadaşlarının tüm ısrarına rağmen oruçluymuş gibi top patlayana kadar bekledi.

TAKIMLAR ARASINDA SIKI DOSTLUK
Yemeğe Sualtı Hokeyi Takımı oyuncularından Kaptan Cüneyt İzbudak, Murat Gür, Birol Şenkul, Tauna Çolakoğlu, Hazal Gümüş, Gökçe Satıroğlu, Damla Biçer, Gönenç Munyar, Gülşah Su, Yiğit Erdeniz, Mustafa Işık, Ercihan Duymuş, Hazan Güçlütaş, Alpay Sezeralp, Meyrem Özel, Ebru Özer, Aydın Pelin, Erkan Kesepara, Hakan Kazdal, Banu Kazdal, Erdem Horoz, Erdem Öztürk ve Malik Ersönmez katıldı. Yemek sırasında iki takım sporcuların büyük bir bölümü aynı masayı paylaşırken, birbirlerinin maçlarına gelmelerini istedi.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!