“Söz verince unutmayız”

Başkan Karaosmanoğlu Solaklar Köyü`nde vatandaşların taleplerini ve dertlerini dinledi

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, merkeze bağlı Solaklar Köyü´nü ziyaret ederek, köylülerle sohbet etti. Köylere verilen hizmetleri anlatan Başkan Karaosmanoğlu, verdiği her sözün arkasında olduğunu belirtti.

İFTARI KÖYDE YAPTI
Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, AK Parti İl Başkan Yardımcısı İbrahim Keleş ile birlikte önceki akşam Solaklar Köyü´ne konuk oldu. Köylülerin büyük sevgi gösterisi ile karşılanan Karaosmanoğlu, bir süre köyde incelemelerde bulundu. Başkan ve Keleş, daha sonra kapısını çaldıkları bir vatandaşa misafir olarak, iftar açtı. Başkan Karaosmanoğlu, iftar sonrası vatandaşlarla sohbet toplantısına katılarak, talepleri ve köyde yaşanan sorunları dinledi.

YOLLAR ASFALTLANACAK
Köylülerin su ve yol sorunu ile ilgili endişelerini dile getirmesi üzerine Başkan Karaosmanoğlu, İSU ve Fen İşleri Daire Başkanlığı tarafından yapılan çalışmaları anlattı. Solaklar ve Emirhan´a büyük oranda yardım yaptıklarını, çalışmalarla bölgedeki çilelerin sona erdiğini anlatan Karaosmanoğlu, yolların asfaltlanacağı müjdesini verdi. Karaosmanoğlu, “Şu ana kadar Solaklar ve Emirhan´a 2 bin 48 metrekare parke, 156 metre bordür, 240 metreküp taş duvar, 7 kilometre tarım arazi yolu, 2 Adet oyun grubu, 300 metre içme suyu, bin 902 metre kanalizasyon ve 750 kişilik foseptik çalışması yapıldı” dedi.

SÖZÜMÜZÜ TUTARIZ
Çok kısa sürede büyük hizmetlere imza atıldığını, vatandaşa verdiği sözleri yerine getirdiğini anlatan Karaosmanoğlu, köylerin artık çehresinin değiştiğini anlattı. Verdiği sözün her zaman arkasında olduğunu anlatan Büyükşehir Belediye Başkanı Karaosmanoğlu, bir köylünün “Su sıkıntısı ne zaman bitecek?” sorusuna, “Ben göreve gelirken suyu ve yolu olmayan köy kalmayacak sözü verdim. 3.5 yılda köylerimizin çoğu bu hizmetlere kavuştu. Çalışmalarımız sürüyor. Söz verince arkasında dururuz ve yerine getiririz. Söz verip unutmayız” diye konuştu.

YARDIM SÖZÜ VERDİ
Sohbet sırasında bir gencin “Başkanım köy gençleri için spor sahası gerekli. Ayrıca düğün salonumuz yarım kaldı. Siz malzemeyi verirseniz, işçiliği biz köylüler olarak yapmaya hazırız” talebi, Karaosmanoğlu´nu sevindirdi. Başkan Karaosmanoğlu, “Köylümüzle birlikte omuz omuza vererek, sorunları kökünden çözüp, hizmet üreteceğiz. Ekiplerimizin her yere yetişmesi imkansız. Malzeme yardımını yaparız” dedikten sonra, düğün salonunda incelemelerde bulurdu. Sadece büyükleri değil çocukları da sevindiren Başkan Karaosmanoğlu, etrafını saran çocuklara da oyuncaklar dağıttı.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!