“Siz olmasaydınız evlat acısı ile yanacaktım”

Büyükşehir Kurtarma timine vatandaştan teşekkür

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi`nin Kandıra sahillerindeki boğulma olaylarına karşı oluşturduğu kurtarma timi bu hafta da onlarca canın hayatını kurtararak, görevini başarıyla tamamladı. Kurtarma timleri boğulma tehlikesi yaşayan ikisi çocuk 24 kişinin daha hayatını kurtararak olası acıların önüne geçti.

BAŞKANA TEŞEKKÜR
Öte yandan denizde boğulma tehlikesi yaşayan insanları kurtaran ekipler halktan büyük sempati topluyor. Vatandaşlar ayrıca, söz konusu ekibin hayata geçirilmesi nedeniyle Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu`na da teşekkür etti.

24 CAN DAHA KURTARILDI
Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı bünyesinde Bağırganlı,Seyrek,Kumcağız ve Cebeci`deki görev yapan 50 kişilik kurtarma timi bu hafta sonunda denize giren ve boğulma tehlikesi atlatan ikisi çocuk 24 kişinin hayatını kurtardı. Ekipler ayrıca, kaybolduğu tespit edilen bir çocuğu da bularak ailesine teslim etti.

EVLAT ACI İLE YANACAKTIM
Öte yandan geçen hafta kurtarma timleri tarafından boğulmaktan kurtarılan İsa ve Nilgün Geçer isimli çift de kurtarma ekibini ziyaret ederek teşekkür etti. Boğulmaktan kurtarılan çiftin babası olan Emin Kuru`nun da katıldığı ziyarette duygulu anlar yaşandı. “Eğer siz olmasaydınız bugün evlat acısı ile yanıyor olacaktım” diyen Emin Kuru, “Böyle bir ekibi kurduğu için Başkan Karaosmanoğlu`na çok teşekkür ederim. Onun sayesinde bu yıl bu denizde rahat rahat tatilimizi yapıyoruz. Geçen yıllarda olduğu gibi diken üstünde değiliz. Evlatlarımız denize gitmek istiyoruz dediklerinde içimiz bir tuhaf olur, endişeyle geri gelmelerini beklerdik. Bu yıl ise bu endişelerimiz ortadan kalktı” şeklinde konuştu.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!