“Siyaset zorlu arenaya benzer”

AK Parti Bekirpaşa Belde teşkilatını ağırlayan Başkan Karaosmanoğlu,

AK Parti Bekirpaşa Belde Teşkilatı ile biraraya gelen Başkan İbrahim Karaosmanoğlu, siyaseti zorlu bir arenaya benzeterek, “Bu zorlu arenada görev yapan AK Parti kurulduğundan bu yana vatandaşımız için büyük hizmetler yapmıştır” dedi.

BAŞKAN AĞIRLADI
Başkan Karaosmanoğlu, kısa bir süre önce kurulan AK Parti Bekirpaşa Belde Teşkilatı´nı önceki gün Büyükşehir Belediyesi´nde kabul etti. Ziyarete Başkan Nezih Demirtaş, Belde Kadın Kolları Başkanı Semra Düzcan, Belde Gençlik Kolları Başkanı Ünal Altıntaş ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.

ZORLU ARENA
Kabulde konuşan Başkan Karaosmanoğlu, siyaseti zorlu bir arenaya benzetti. Bu zorlu arena içinde AK Parti hükümetinin fedakarlıkla görevini yürüttüğünü söyleyen Başkan Karaosmanoğlu, “AK Parti iktidarı Türkiye için büyük bir şanstır. Bu oluşumun içinde olduğunuz için çok şanslısınız. Çünkü önünüzde kayıplar ve başarısızlıklar değil, başarılar var” dedi.

ÖNEMLİ PROJELERE İMZA ATILDI
Kocaeli´nde göreve geldiklerinden bu yana büyük ve önemli çalışmalara imza atıldığını kaydeden Başkan Karaosmanoğlu, “Tüm bu hizmetleri vatandaşımız daha rahat bir kentte mutlu yaşasın diye yapıyoruz. Kocaeli her şeyin en iyisini layık. Bunun için tüm gücümüzle çalışıyoruz. Ve çalışmaya da devam edeceğiz. Teşkilat olarak sizlere de büyük görevler düşüyor. Kocaeli´nin dört bir köşesinde olduğu gibi Bekirpaşa´da da önemli hizmetler yapılıyor” şekline konuştu.

BEKİRPAŞA´DA DEĞİŞİM
Kabulde Başkan Nezih Demirtaş da bir ay önce kurulan AK Parti Bekirpaşa Belde Teşkilatı ile ilgili Başkan Karaosmanoğlu´na a bilgi aktardı. Bir aylık dönem içinde önemli etkinlikler yaptıklarını söyleyen Nezih Demirtaş, “Bekirpaşa gibi siyasetin çetin geçeceği bir yerde seçimlere hazırız” dedi.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!