Sırrıpaşa Vatan Caddesinin 5. Etabı asfaltlandı

Büyükşehir Belediyesi, Derince Sırrıpaşa Vatan Caddesinin üstyapısını yeniliyor

Sırrıpaşa Vatan Caddesinin 5. Etabı asfaltlandı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Derince Sırrıpaşa Mahallesi Vatan Caddesinde yol üstyapı yenileme çalışmalarına devam ediliyor. İki şeritli yolda çalışmalar tek şeritte yapılırken diğer şeritte trafik akışı sağlanıyor. 20 metre genişlikte 1.200 metre uzunluktaki Sırrı Paşa Mahallesi Vatan Caddesi’nde eskiyen, bozulmaların meydana geldiği asfalt trimer kazısı ile söküldü. Vatan Caddesinin 5. etabında asfalt serim çalışmaları da tamamlandı.

BEŞ BİN TON ASFALT

Derince  Yenikent Mahallesi İsmetpaşa Caddesinden Denizciler Caddesine ulaşımın sağlandığı, araç trafiğinin oldukça yoğun olduğu Vatan Caddesinde 5 bin ton asfalt serilerek yol üstyapısı yenileniyor. Yol boyunca bozulmaların olduğu kısımlarda yaya kaldırımlarının da onarılacağı caddede 2 bin 200 metreküp trimer kazısı yapıldı. Çavdar Caddesinin asfaltlanması sonrasında Vatan Caddesinin 6. etabında asfaltlama çalışması yapılacak.