Şirintepe futbol sahası yenilendi

Büyükşehir Belediyesi tarafından bakıma alınan tesislerin yeni hali göz kamaştırıyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kocaelililer`in daha sağlıklı ortamlarda spor yapabilmesi için başlattığı tesisleşme hamlesi tüm hızıyla sürüyor. Şirintepe`deki futbol sahası üzerinde yapılan çalışmalar sonrasında ortaya çıkan tablo ise insanı adeta spor yapmaya teşvik ediyor.

GÖZ KAMAŞTIRIYOR
Cumhuriyet Mahallesi`nde, 7. Boru İlköğretim Okulu yanında bulunan futbol sahası uzun yıllardır bakımsız ve ilgisiz kaldığı için, çevrede oturan vatandaşların yararlanamadığı bir spor alanıydı. Söz konusu saha için Büyükşehir Belediyesi tarafından başlatılan çalışmalar sonrasında saha baştan sona yenilendi. Yağmur yağdığı zaman üzerinde yürümenin bile zor olduğu sahanın yeni hali, çevre sakinlerinin gözünü kamaştırdı.

ZEMİN SORUNU ÇÖZÜLDÜ
Şirintepe Spor Kulübü tarafından antrenman sahası olarak da kullanılan, 28 metre genişliğinde 52 metre uzunluğundaki futbol sahasında, yağmur suyu sorununun köklü çözümü için zemin düzeltildi, saha altına drenaj kanalları yapıldı, sahanın tamamı sentetik çimle kaplandı.

 

BASKET SAHASI DA
Futbol sahasının yanında bulunan, zemini beton olan basket ve voleybol sahasına da akrilik zemin kaplaması yapılacak. Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı yetkilileri, tesislerde yürütülen yenileme çalışmalarının önümüzdeki ay içinde tamamlanacağını ifade ediyor.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!