Şirintepe futbol sahası çimlenecek

Büyükşehir´den amatör spora bir katkı daha

Amatör spora ve sporculara önemli katkılarda bulunan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, alt yapıya yönelik yatırımlarına devam ediyor. Çeşitli ilçe ve beldelerde spor sahalarını iyileştiren belediye, şimdi de İzmit Şirintepe`de bulunan futbol sahasını çimlendirecek.

İKİ FİRMA KATILDI
Söz konusu çalışma için “Şirintepe Futbol Sahası Sentetik Çim ve Basketbol, Voleybol Sahası Akrilik Zemin Kaplanması Yapım İşi” adıyla açılan ihale önceki gün gerçekleştirildi. İki firmanın katıldığı, yaklaşık maliyeti 100 bin YTL olarak belirlenen ihalede, Doğan Çakar İnşaat 99 bin 191, Reform Gıda ve İnşaat ise 104 bin YTL`lik teklif verdi. İhaleyi hangi firmanın kazandığı önümüzdeki günlerde ihale komisyonu tarafından yapılan incelemenin ardından kesinleşecek.

ÇİLE SONA ERİYOR
Saraybahçe sınırları içinde kalan Şirintepe Mahallesi`nde, yıllardır toprak saha üzerinde maç yapan amatör sporcuların bu çilesi kısa sürede sona erecek. İhale ile, futbol sahasının sentetik çim yapılmasının yanı sıra, sahanın hemen yan tarafında bulunan basketbol ve voleybol sahalarının zemini de elden geçirilecek. Çalışmalar müteahhit firmaya yer tesliminden sonraki 45 gün içinde tamamlanacak.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!