Sevgi Mağazası yine sevindirdi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından yardıma muhtaç vatandaşların giyim ihtiyacını karşılamak için kurulan Sevgi Mağazası çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Kısa süre önce 10 bininci aileyi giydiren Sevgi Mağazası vatandaşları sevindirmeye devam ediyor. Mağaza üç gündür de Çayırova`dan gelen konuklarını ağırlıyor. Beldede yardıma ihtiyacı olan 100 kişi gruplar halinde Sevgi Mağazası`na gelerek gerekli ihtiyaçlarını karşıladı.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından yardıma muhtaç vatandaşların giyim ihtiyacını karşılamak için kurulan Sevgi Mağazası çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Kısa süre önce 10 bininci aileyi giydiren Sevgi Mağazası vatandaşları sevindirmeye devam ediyor. Mağaza üç gündür de Çayırova´dan gelen konuklarını ağırlıyor. Beldede yardıma ihtiyacı olan 100 kişi gruplar halinde Sevgi Mağazası´na gelerek gerekli ihtiyaçlarını karşıladı.

PARA DEĞİL, SEVGİ GEÇER
Büyükşehir´in para yerine sevginin geçtiği mağazası her gün dolup taşıyor. Vatandaşlar hem kendi hem de ailelerinin her türlü giyim ihtiyacını Sevgi Mağazası´ndan ücretsiz karşılamanın mutluluğunu yaşıyor.

EN ÖNEMLİ KONUKLAR ÇOCUKLAR
Mağazanın en önemli konuklarını ise her zamanki gibi çocuklar oluşturuyor. Üç gündür mağazaya gruplar halinde gelen Çayırovalı çocuklar mağaza yetkililerinin yardımı ile tüm giyim ihtiyaçlarına kavuştu. Yaşları 7 ile 14 arasında değişen çocuklar özellikle ayakkabı seçerken oldukça heyecanlandı.

ALIŞVERİŞ MUTLULUĞU
Yaklaşık bir saat süreyle mağazada kalan Çayırovalı vatandaşlar çocuklarıyla birlikte alışveriş yapmanın keyfini çıkardı. Vatandaşlara alışverişin ardından bir Sevgi Mağazası geleneği olan kuru pasta ve limonata ikramında bulunuldu. Yepyeni giyisilere kavuşan Çayırovalılar ise mağaza yetkililerine teşekkür ederek evlerine döndü.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!