Sevgi Mağazası Gebze´de açılıyor

Mağazada, giyisinin yanı sıra gıda yardımı da yapılacak.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, ihtiyaç sahibi ailelerin giyecek ihtiyacını karşılamak üzere kurduğu Sevgi Mağazası´nın Gebze Şubesi´ni açmaya hazırlanıyor. Gebze´nin Ali Rıza Efendi Caddesi üzerinde bulunan 5 katlı bina Büyükşehir Belediyesi tarafından kiralandı. Mağaza, dekorasyon işlerinin bitirilmesinin ardından iki ay içinde hizmete girecek. İzmit şubeden farklı olarak mağazadan vatandaşlara gıda yardımında da bulunulacak. Fişleri ile mağazaya gelen vatandaşlar zevkleri ve ihtiyaçlarına göre alışveriş yapabilecek. Binada incelemelerde bulunan Başkan Karaosmanoğlu, değişmez talimatını yineledi. Başkan Karaosmanoğlu, “Buraya gelen vatandaşımız bir mağazadan alışveriş yapıyor olarak kendini görmeli. Bu nedenle buranın en kısa zamanda mağaza havasına dönüştürülmesini istiyorum” dedi.

SEVGİ ZİNCİRİ OLUŞTU
Büyükşehir Belediyesi´nin en önemli sosyal projeleri arasında yer alan ve ekonomik durumu iyi olmayan vatandaşların giyim ihtiyacının ücretsiz olarak karşılandığı Sevgi Mağazası adeta sevgi zinciri oluşturdu. İzmit İnönü Caddesi üzerinde bulunan Sevgi Mağazası yeni şubesiyle, şimdi de Gebzeli vatandaşların hizmetinde olacak.

BAY, BAYAN VE ÇOCUK REYONLARI
Binada bay, bayan ve çocuk reyonları ayrı ayrı katlarda hizmet verecek. Mağazanın giriş katında kuru gıda reyonu bulunacak. Diğer katlar ise idari büro olarak kullanılacak. İzmit şubesinde olduğu gibi Gebze´deki alışverişte çekle gerçekleştirilecek. İhtiyaç sahiplerine yaşlarına göre çek verilecek.

BAŞKAN BİNAYI GEZDİ
Mağazanın yeri ile ilgili çalışmalar da sonuçlandırıldı. Başkan İbrahim Karaosmanoğlu Gebze´deki incelemeleri sırasında Ali Rıza Efendi Caddesi üzerinde bulunan ve Sevgi Mağazası olarak düşünülen 5 katlı binayı gezdi. Binanın sahibi Remzi Büyükköse ve Belde A.Ş Genel Müdürü Gültekin Görüm´ün de hazır bulunduğu incelemeler sırasında nihai karar verilerek mağaza kiralandı. Önümüzdeki günlerde mağazanın iç dekorasyonu çalışmalarına başlanacak ve hizmete açılacak.

MAĞAZA HAVASI VERİLSİN
Sevgi Mağazası´nın son derece insani ve anlamlı bir proje olduğunun altını çizen Başkan Karaosmanoğlu, değişmez talimatını yineledi. Kimsenin onurunun kırılmasına izin vermeyeceklerini söyleyen Başkan Karaosmanoğlu, “Vatandaşımız buraya gelip, neye ihtiyacı varsa onu zevkine göre seçecek. Bu nedenle buranın en kısa zamanda mağaza havasına dönüştürülmesini istiyorum” dedi.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!