Sevgi Mağazası 16 aileyi giydirildi

Büyükşehir Belediyesi, Tavşancıl`dan gelen aileleri yeni kıyafetlerle sevindirdi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Sevgi Mağazası ile dar gelirli ihtiyaç sahibi insanların kıyafet sorununu gidermeye devam ediyor. Tavşancıl Beldesi´nden gelen 16 aile, Sevgi Mağazası´nda tepeden tırnağa giydirilirken, yaşadıkları sevinç görülmeye değerdi.

ALIŞ VERİŞ YAPAR GİBİ
Büyükşehir Belediyesi, ihtiyaç sahibi insanlara yeni kıyafet dağıtımını, alış veriş yapar gibi sunuyor. Kıyafet alacak olan insanlar, görevliler aracılığı ile istedikleri elbise ve ayakkabıyı seçme şansı bulurken, yapılan uygulama herhangi bir mağazadaki uygulamadan farksız oluyor. Kendilerini lüks mağazalarda gibi hisseden vatandaşlar, beğendikleri kıyafet ve ayakkabıları alıp, ihtiyacını karşılıyor. Bugüne kadar Sevgi Mağazası´ndan giydirilen insan sayısı 12 bini geçti.

YAZLIK KIYAFET ALDILAR
Sevgi Mağazası´ndan son olarak Tavşancıl Belediyesi sınırları içinde oturan 16 aile yararlandı. Dar gelirli ihtiyaç sahibi aileler, çocuklarıyla birlikte geldikleri Sevgi Mağazası´nda beğendikleri yazlık kıyafetleri seçtiler. Görevlilerin yardım ettiği aileler, alacak oldukları kıyafetleri mağazada giyip, deneme imkanı buldu. Aileler hem istedikleri giyecekleri seçmenin, hem de yeni kıyafetlere kavuşmanın sevinç ve mutluluğunu yaşadı. Sevgi Mağazası´ndan dağıtılan giyeceklerin yeni kıyafetler olması, vatandaşları mutlu ediyor.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!