Şeker´den magandalara çağrı

Gölcük`te yapılan atıcılık müsabakalarında, kutlamaların ve eğlencelerin silahla yapılmamasını istedi

Gölcük Belediyesi ile Gölcük Avcılar ve Atıcılar Derneği´nin birlikte düzenlediği 11. Geleneksel Atıcılık Yarışması yapıldı. Hasaneyn Köyü Yasakdüzü mevkiinde yapılan müsabakalara katılan Büyükşehir Belediye Başkan Vekili İlyas Şeker, iyi bir nişancı olduğunu kanıtladı.

MAGANDALARA ÇAĞRI
Geleneksel olarak her yıl gerçekleştirilen müsabakalara bu yıl 3 farklı kategoride 118 atıcı katıldı. Müsabakaların ardından dereceye girenlere çeşitli ödüller verilirken, Büyükşehir Belediye Başkanvekili İlyas Şeker ile Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, hünerlerini sergiledi. Tören sırasında konuşan Büyükşehir Belediye Başkan Vekili İlyas Şeker, özellikle magandalara çağrıda bulunarak, insanların kutlamalarda ve eğlencelerde silah atmamalarını istedi. “Silahların konuşturulması gereken yer buralardır” diyen Şeker, silahlı kutlamalarda yaşanan acı olayların son bulmasını istedi.

PLAKET VERİLDİ
Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş de belediye olarak spora ve sporcuya gereken desteği vermeye her zaman hazır olduklarını dile getirdi. Düğün ve eğlencelerde silah atılmasına karşı olduklarını ifade eden Ellibeş, ‘‘Vatandaşlarımızı sokaklarda değil de bu tür çalışmalarla poligonlarda görmek bizi mutlu eder´´ diye konuştu. Avcılık ve Atıcılık Derneği Başkanı Osman Keskin, desteklerinden dolayı Başkan Vekili İlyas Şeker´e, Mehmet Ellibeş´e ve köy muhtarlarına plaket verdi.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!