Sekapark Spor Tesisleri 8 Temmuz´da açılacak

Sekapark`ta yapılacak spor tesisleri açılışı tam bir şölen havasına dönüşecek

Sekapark Spor Tesisleri, 8 Temmuz Pazar günü Kocaeli halkının hizmetine açılıyor. Açılış öncesi SDKM´de ilimizin önde gelen spor adamları ile bir toplantı yapan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi yetkilileri, Sekapark´ta yapılması gerekenler hakkında istişare yaptı.

AÇILIŞA TÜM SPOR KULÜPLERİ DAVETLİ
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı tarafından SDKM´de yapılan toplantıda, 8 Temmuz Pazar günü saat 20:00´de açılışı yapılacak olan Sekapark Spor Tesisleri ile ilgili fikir alış verişinde bulunuldu. Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Sait Karaçorlu başkanlığında yapılan toplantıya, Köseköy Belediye Başkanı Habib Sarman, KASKF Başkanı Rafet Kırgız, Kocaelispor İdari Menejeri Bülent Özer, Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Şube Müdürü Nurettin Arıcan ile birlikte çok sayıda spor adamı katıldı. Toplantıda Kocaeli halkı için Sekapark alanında yapılan basketbol, voleybol, futbol, kay kay ve tırmanma duvarı gibi spor sahalarının açılışına tüm spor severler davet edilirken, bazı spor kulüplerinin de bu açılış töreninde halk oyunları, sportif gösteriler, spor sergileri gibi çeşitli spor etkinliklerinde bulunmasına karar verildi. Ayrıca açılış günü Büyükşehir Belediyesi tarafından ‘Haydi Çocuklar SPORA´ kampanyasına da start verileceği belirtildi. 

HABİB SARMAN HAVUZ İSTEDİ
Yaklaşık bir buçuk saat süren toplantıda söz alan spor adamları, Kocaeli´nde yapılan spor ve Sekapark Spor Tesisleri ile ilgili görüşlerini dile getirdi. Köseköy Belediye Başkanı Habib Sarman, Sekapark alanında mutlaka bir yüzme havuzu olmasının gerektiğine dikkat çekerek, önümüzdeki günlerde bununda gerçekleşeceğine inandığını söyledi.

KIRGIZ´DAN PLAJ FUTBOLU VE VOLEYBOLU ÖNERİSİ
KASKF Başkanı Rafet Kırgız ise, Sekapark alanında Plaj Futbolu ve Plaj Voleybolu oynanması için gerekli olan sahaların yapılmasının ilimiz sporu adına önemli katkı sağlayacağını belirterek, Türkiye Futbol Federasyonu´nun önümüzdeki yıllarda profesyonel anlamda plaj futbolu organizasyonu yapabileceğini, bunun içinde Kocaeli´nin uygun bir yer olduğunu söyledi.

AÇILIŞ ŞÖLENE DÖNÜŞECEK
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi´nin ilimizde yaptığı spor yatırımlarından oldukça memnun olduklarını ifade eden spor adamları, Sekapark´ta yapılacak olan spor tesisleri açılışlarına tüm kulüplerin katılması gerektiği görüşünde hem fikir oldu. Açılış töreninde folklor gösterileri sonrasında önemli bir sanatçının konser vermesi beklenirken, çeşitli spor aktivitelerinin yanında, Kocaeli protokolünün de mini futbol sahasında futbol maçı yapması programlanıyor. Açılış töreni düzenleme kurulunda Büyükşehir Belediyesi´nden Sait Karaçorlu, Nurettin Arıcan, Levent Atalı ve Murat İskenderoğlu isimleri bulunuyor.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!