Seka Park´ta iki büfe ihale edilecek

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, kent insanının hizmetine sündüğü ve dünyada bir benzeri olmayan Seka Park içinde yaptığı iki adet büfeyi, 2 Ekim tarihinde ihale ile yeni sahiplerine verecek.

İHALE 2 EKİMDE
İzmit´te insanların deniz ile buluşmasını sağlayan Seka Park içinde insanların ihtiyaçlarını karşılamaları için iki büfe inşa edildi. Daha önce insanların deniz manzarasında yemek yiyebilmelerini sağlamak için Park içinde iki lokantayı hizmete sokan Büyükşehir Belediyesi, gezmeye gelenlerin ihtiyaçlarını da hizmete açılan iki büfe ile karşılayacak. Büfeler 2 Ekim tarihinde saat 14.00´de Büyükşehir Belediyesi Encümen Salonu´nda ihale ile yeni sahiplerine verilecek.