Seka Köprüsü sahile bağlandı

Dolgu ve korkuluk çalışmalarında sona gelindi, sırada asfaltlama var

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, D-100 Karayolu İzmit geçişini kesintisiz hale getirmek için başlattığı çalışmalar içinde yer alan Seka Köprülü Kavşağı, sahil yoluna bağlandı. Dolgu ve korkulukları yapılan köprüde, kısa süre sonra asfalt çalışması başlayacak.

SON ÇALIŞMALAR YAPILIYOR
Seka Köprülü Kavşağı, D-100 Karayolu´nda trafiği akıcı hale getirecek olan en önemli noktalar arasında yer alıyor. Bölgede sürekli tıkanan trafik, artık akıcı hale gelecek. Köprünün sahil yoluna bağlantısında toprak dolgu çalışmaları bitme aşamasına geldi. Diğer taraftan köprü üzerinde  yaya kaldırım betonları, oto korkuluklar, yaya korkuluklar ve elektrik direği monte çalışmaları sürüyor.

SIRADA ASFALTLAMA VAR
İmalat çalışmalarının ardından, köprünün asfaltla kaplanmasına sıra gelecek. Köprü çıkışlarında yapılacak olan kavşaklarda çalışmalar devam ediyor. Bölgedeki Memeli Dere´de yağmur suyu menfezinin yenilenme işlemi  ise yüzde 90 tamamlandı. Yağmur suyu menfezinde son iki bacanın yapımı devam ederken, bacaların tamamlanması ile D-100 bağlantısı gerçekleştirilecek ve su baskınları artık yaşanmayacak.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!