Sebze ve meyve halinin çatısı yenileniyor

Yıpranmış ve oldukça eski durumdaki çatı tamamen yenilenecek

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, kış ayları başlamadan önce çeşitli birimlerindeki onarım çalışmalarına hız verdi. Şehirlerarası Otobüs Terminali´nin ardından önceki gün de 42 Evler´deki Sebze ve Meyve Hali´nin çatı onarım ihalesi gerçekleştirildi. Yapılacak tamir ile oldukça  yıpranmış durumdaki çatı tamamen yenilenmiş olacak. Ayrıca sebze ve meyvelerin tazeliklerini koruması için çatıda 10 bin metre karelik ısı yalıtımlı panel bulunacak.

10 BİN METRE KARE PANEL
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi sebze ve meyve halinin çatısındaki sorunları çözmek için bir ihale düzenlendi. Tamir çalışması kapsamında sızmaları önleyebilmek için çatı konstrüksiyonu değiştirilecek. Çatının üzerine 10 bin metre karelik ısı yalıtımlı sandviç panel yapılacak ve yağmur sularının daha kolay akabilmesi için oluklar yenilenecek.

5 FİRMA TEKLİF VERDİ
Öte yandan yapılan ihaleye 5 firma teklif verdi. En düşük teklifi 527 bin 431 YTL ile İstanbul İnşaat, en yüksek teklifi ise 681 bin 261 YTL ile Tosunlar firması verdi.

İhaleye teklif veren firmalar şöyle:

İstanbul İnşaat

: 527 bin 431 YTL