Sanayi Odası Havuzu´nda yüzme keyfi

Büyükşehir Belediyesi Ücretsiz Yaz Spor Okulları Sanayi Odası`nda da devam ediyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi yaz tatiline çıkan çocukları spora alıştırmak ve çocukların eğlenceli vakit geçirmelerini sağlamak amacıyla ücretsiz yaz spor etkinliklerine devem ediyor. Etkinlikler kapsamında Sanayi Odası Yüzme Havuzu´nda yüzme dersi alan çocuklar, hem yüzmeyi öğreniyor, hem de havuzun tadını çıkarıyor.

DERS VE EĞLENCE BİR ARADA
Yaz Spor Okulları etkinlikleri kapsamında Sanayi Odası Yüzme Havuzunda yapılan yüzme derslerine  Bahçeçik, Gölcük ,Yeniköy ,Şirinköy ve Bekirpaşa bölgelerinden gelen çocuklar katılıyor. Yüzme dalında eğitimlerine devam eden öğrenciler hocaları Levent Azazi , Serdar Yağan, Remzi Ekşil , Emre Kılıç, Hümeyra Yavuz, baş antrenör Burcu Cankurtaranoğlu  ve koordinatör Çağdaş Genç eşliğinde yüzme dersleri alırken, aynı zamanda oldukça keyifli dakikalar geçiriyor.

130 ÖĞRENCİ KURS SONUNDA SERTİFİKA ALACAK
Yüzme derslerine katılan öğrenciler 4 hafta sonunda Büyükşehir Belediyesi tarafından verilecek sertifikayla ödüllendirilecek. İlk grubun eğitimi tamamlamasının ardından, ikinci grup Ağustos ayında eğitime başlayacak. Ağustos grubuna katılmak isteyen öğrenciler çözüm masası ve buz pateninde kayıt yaptırabilecek. Ayrıca programa katılan tüm çocuklara ücretsiz t-shirt verilecek. Hafta içi her gün yapılan eğitimlere 7-14 yaş arası çocuklar katılıyor. Kursa katılan tüm öğrenciler, hocaların birebir ve yakın ilgisiyle yüzme dersleri alıyor. 130 öğrencinin eğitim gördüğü bu proje öncelikli olarak katılan çocukların iyi vakit geçirmelerini öngörüyor.

VELİLER YALNIZ BIRAKMIYOR
Sanayi Odası Yüzme Tesisleri´nde eğitim gören çocukları velileri de yalnız bırakmıyor. Yaz aylarında yapılan ücretsiz yaz sporları uygulamalarından son derece memnun olduklarını ifade eden veliler, çocuklarına bu imkanı sağlayan tüm Büyükşehir Belediyesi yetkililerine teşekkür etti.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!