Sahillere güvenlik önlemi

Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Karaloğlu, önceki sabah Körfez Ticaret Odası`nın kahvaltılı sohbet toplantısına katıldı.

Körfez Ticaret Odası´nın konuğu olan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Münir Karaloğlu, vatandaşların denize kavuşması için sahillere büyük yatırım yaptıklarını belirterek, “Yaptığımız güzelim sahilleri tinerci, sarhoş ve berduşa bırakamayız” dedi. Karaloğlu, bu konuda vatandaşlardan da kendilerine yardımcı olmasını beklediklerini ifade etti.

KTO´NUN KONUĞU OLDU
Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Karaloğlu, önceki sabah Körfez Ticaret Odası´nın kahvaltılı sohbet toplantısına katıldı. KTO Başkanı Mustafa Efe ve yönetim kurulu üyelerinin evsahipliğinde gerçekleşen toplantıda bir konuşma yapan Genel Sekreter Karaloğlu, Büyükşehir Belediyesi´nin sahil çalışmaları ile güvenlik sistemi hakkında bilgi verdi.

GÜVENLİKLE İLGİLİ BİLGİ VERDİ
Sahil güvenlik sistemi için 120 kişilik bir güvenlik ihalesi yapıldığını söyleyen Genel Sekreter, “Yaptığımız güzelim sahilleri tinerci, sarhoş ve berduşa bırakmayız. Bu konuda ilçe halkından da sahillerine sahip çıkmalarını bekliyoruz. Su ile iç içe olup da suya bu kadar uzak bir şehir dünyanın hiçbir yerinde yoktur. Ama biz sahillere yaptığımız yatırımlarla vatandaşlarımızı denizle barıştıracağız” dedi.

EFE´DEN TEŞEKKÜR
Kocaeli Ticaret Odası Başkanı Mustafa Efe de sahil çalışmalarını çok beğendiklerini belirterek, Körfezlilerin aileleriyle birlikte rahatça gezip, denizle buluştukları bir alana kavuştuklarını kaydetti. Efe ayrıca, viyadüğün büyük bir sorun olduğunu ve ilçeyi adeta ikiye böldüğünü de sözlerine ekledi.

EL BİRLİĞİ İLE ÇÖZERİZ
Genel Sekreter Karaloğlu, şehir içinde viyadük olayına karşı olduğunu bildirdi. Viyadüklerin kent merkezlerinde trafik sorununu çözüyor gibi görünmesine karşın kent estetiğini bozduğunu belirten Karaloğlu, sorunu el birliği ile çözmek için çalışacaklarını ifade etti.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!