Rafet El Roman kurtuluş gününe renk kattı

Büyükşehir tarafından düzenlenen konsere Kocaelililer büyük ilgi gösterdi

İzmit´in düşman işgalinden kurtuluşunun 86. yıldönümü tüm kentte büyük coşkuyla kutlandı. Büyükşehir Belediyesi´nin düzenlediği etkinlikler güne damgasını vururken, akşam gerçekleştirilen Rafet El Roman konseri de kutlamalara renk kattı.

KONSERE BÜYÜK İLGİ
İzmit´in kurtuluş günü kutlamaları çerçevesinde Kocaeli´ne gelen Rafet El Roman, dün akşam Fuar alanındaki Güneş Sahnesi´nde muhteşem bir konser verdi. 28 Haziran coşkusuna renk katan konseri çok sayıda vatandaş izledi. Yaklaşık bir buçuk saat sahnede kalan Rafet El Roman birbirinden güzel şarkılarını Kocaelililer için seslendirdi.

Ünlü sanatçı konser sırasında bir ara vatandaşlardan ellerindeki cep telefonlarının ışıklarını yakmalarını istedi. Rafet El Roman, ortaya çıkan romantik görüntü eşliğinde birbirinden güzel şarkılarını seslendirdi.

GÖNÜL´DEN ÇİÇEK
Bu arada konseri AK Parti Kocaeli Milletvekili adayı Sibel Gönül de vatandaşların arasından izledi. Konserin ardından sanatçıya teşekkür çiçeği veren Sibel Gönül kendisinin de bir Rafet El Roman hayranı olduğunu söyledi. Sibel Gönül, “Bu anlamlı günde bizimle olduğunuz için teşekkür ederiz” dedi.

BURADA OLMAKTAN MUTLUYUM
Rafet El Roman da 28 Haziran´da Kocaeli´nde bulunmaktan büyük memnuniyet duyduğunu söyledi. Roman, “Kocaeli seyircisinin benim için her zaman farklı bir yeri olmuştur. Bu anlamlı günde de sizlerle birlikte olduğum için çok mutluyum” dedi. Roman konserin ardından sevgi gösterileri altında sahneden indi.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!