Projeler vatandaşın hizmetinde

Genç İşadamları ile biraraya gelen Başkan Karaosmanoğlu, verdiği sözleri yerine getirmenin sevincini yaşadığını söyledi

İzmit Genç İşadamları Derneği tarafından verilen kahvaltıya katılan Başkan Karaosmanoğlu, üç yıl önce vatandaşa verdiği sözleri yerine getirmenin haklı sevincini yaşadığını söyledi. Başkan Karaosmanoğlu, “Ne mutlu bize ki, üç yıl önce açıkladığımızda hayal bile edilemeyen projeler, bugün tamamlanarak vatandaşın hizmetine verilmiştir” dedi.

 

KAHVALTIYA KATILDI
Başkan Karaosmanoğlu, İzmit Genç İşadamları Derneği´nin Grand Yükseliş Otel´de düzenlediği kahvaltıya katıldı. İzmit Genç İşadamları Dernek Başkanı Mehmet Şen´in ev sahipliğinde gerçekleşen davete Körfez Genç Girişimci İşadamları Derneği (KÖGİAD) Başkanı Erdal Yavuz, Derince Genç İşadamları (DEGİAD) Başkanı Erol Kaçar, Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı Ömer Polat ve diğer davetliler katıldı.

ATATÜRK´ÜN ANLAMLI SÖZÜ
Davette işadamlarına hitap eden Başkan Karaosmanoğlu, verilen sözün yerine getirilmesinin büyük önem taşıdığını söyledi. Bu konuda Mustafa Kemal Atatürk´ün “Büyük Türk Milleti! On beş yıldan beri, giriştiğimiz işlerde, muvaffakiyet vaat eden çok sözlerimi işittin. Bahtiyarım ki, bu sözlerimin hiçbirinde milletimin hakkımdaki itimadını sarsacak bir isabetsizliğe uğramadım” sözlerini hatırlatan Başkan Karaosmanoğlu, büyük önderin bu sözlerle hesap vermenin önemine değindiğini söyledi.

“ALNIM AK KARŞINIZDAYIM”
Başkan Karaosmanoğlu, “İtiraf etmeliyim ki, bugün ben de benzer bir duyguyu, bu gönül rahatlığını yaşıyorum. Ne mutlu ki! Büyük bir özgüvenle, inançla, alnım ak ve gerçekleştirdiğim hizmetlere duyduğum güvenle karşınızda durabiliyorum. Ne mutlu bize ki, üç yıl önce açıkladığımızda hayal bile edilemeyen projeler, bugün tamamlanarak vatandaşın hizmetine verilmiştir” dedi.

ORTAK KARARLAR
Başkan Karaosmanoğlu, konuşmasında ticaretin büyük bir hızla kabuk değiştirdiğine de vurgu yaptı. Bu nedenle  işadamlarının artık tek tek değil omuz omuza ve dayanışma içerisinde hareket etmeleri gerektiğini ifade eden Başkan Karaosmanoğlu “Sizler işadamı olarak ihracat ile uluslararası rekabet içerisinde ülkeye hizmet ediyorsunuz. Biz de halkımıza en iyisini, en güzelini verebilmek için kendimizle rekabet halindeyiz. En iyi hizmeti, en uygun şartlarda sunmak için tüm çabamızla çalışıyoruz” dedi.
Başkan Karaosmanoğlu davetin sonunda İzmit Genç İşadamları Dernek üyeleriyle birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!